Παραμένουν στα πιτς οι Μπουζούκης και Μαυρομάτης στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Άρη για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο αγώνας μεταξύ των δύο συλλόγων θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο 6 Απριλίου και η σέντρα της αναμέτρησης θα γίνει στις 19:00 ώρα Ελλάδος.

Το “Τριφύλλι” την αγωνιστική που μας πέρασε επικράτησε εκτός έδρας του ουραγού Απόλλωνα Σμύρνης με σκορ 1-3. Οι “Πράσινοι” χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης κατάφεραν να πάρουν εύκολα τους τρεις βαθμούς. Τα τέρματα του Παναθηναϊκού σημείωσαν οι Μακέντα, Καμπετσής και Χατζηθεοδωρίδης. Το σημαντικό για τον ΠΑΟ στοίχημα πως αποτέλεσε το γεγονός ότι όσοι νεαροί παίκτες αγωνίστηκαν, συγκεκριμένα οι Αρμενάκας και Αποστολάκης, άφησαν άκρως θετικές εντυπώσεις. Με την νίκη του αυτή βρέθηκε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 35 βαθμούς.

Το ματς του Σαββάτου θα διευθύνει ο κύριος Σκουλάς από τον σύνδεσμο Θεσσαλίας. Ο Θεσσαλός ρέφερι θα έχει βοηθούς τον Μπουξμπάουμ από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής και τον Νικολακάκη από τον σύνδεσμο Ηρακλείου. Τέταρτος θα είναι ο κύριος Βρέσκας από την Πιερία.

Στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό και σε υψηλή ένταση την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση που ακολουθεί. Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, ο τεχνικός του συλλόγου, Γιώργος Δώνης, δεν είχε στην διάθεσή του τους γνωστούς απόντες. Ο λόγος για τον Γιάννη Μπουζούκη και τον Φάνη Μαυρομάτη.

Όσον αφορά τον Γιάννη Μπουζούκη, ο 21χρονος μεσοεπιθετικός εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς. Οι ενοχλήσεις αυτές τον άφησαν εκτός από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Στην τελευταία προπόνηση ο νεαρός άσος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και όπως όλα δείχνουν θα χάσει και το ματς που έπεται. Μάλιστα, αυτή την στιγμή, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Επίσης απών από την τελευταία προπόνηση ήταν και ο Φάνης Μαυρομάτης. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός συνεχίζει να ταλαιπωρείται από οσφυαλγία και η συμμετοχή του στον αγώνα που ακολουθεί είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Πάντως δεν του έφτανε η οσφυαλγία, ο νεαρός στόπερ το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται και από ίωση, η οποία τον κράτησε κλινήρη στο σπίτι του. Τέλος από την προπόνηση απουσίαζε και ο Ξενόπουλος λόγω χειρουργείου.

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Κουρμπέλης στο ματς με τον Απόλλωνα συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες. Έτσι ο αρχηγός του “Τριφυλλιού” θα πρέπει να απουσιάσει σε δύο από τα ματς που ακολουθούνε προκειμένου να εκτίσει την ποινή του. Ο κύριος Δώνης αποφάσισε να απουσιάσει από τους αγώνες με Παναιτωλικό και ΟΦΗ.

Κατά τα άλλα, ο κύριος Δώνης μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του καθώς κανείς άλλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ούτε είναι τιμωρημένος. Ο κύριος Δώνης έχει στον νου του να χρησιμοποιήσει από εδώ και πέρα και άλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Αφήστε μια απάντηση