Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε η προετοιμασία με πολλές απουσίες

Ο Παναθηναϊκός την αγωνιστική που μας πέρασε φιλοξένησε τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Το “Τριφύλλι” έπαιξε θεαματικό ποδόσφαιρο, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, και έφτασε στην νίκη με σκορ 2-0. Τα τέρματα των “Πρασίνων” σημείωσαν οι Χρήστος Δώνης, ο οποίος βρήκε δίχτυα μετά από 13 μήνες και πρώτη φορά με τον πατέρα του στον πάγκο, και ο Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος πέτυχε ένα εκπληκτικό σε ομορφιά και έμπνευση γκολ.

Στον Παναθηναϊκό δεν έμειναν στην νίκη και στους τρεις βαθμούς και μία μέρα μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης άπαντες στην ομάδα επέστρεψαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την εντός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Ο τεχνικός του συλλόγου, Γιώργος Δώνης, δεν θέλει με τίποτα οι ποδοσφαιριστές του να χάσουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό, έπειτα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησαν με Απόλλωνα Σμύρνης και Άρη, και για τον λόγο αυτό η τελευταία προπόνηση έγινε υπό έντονους ρυθμούς.

Ωστόσο τα προβλήματα τραυματισμών και τιμωριών στοίχημα πως δεν αφήνουν τον κύριο Δώνη να σχεδιάσει τα πλάνα του όπως θα ήθελε. Συγκεκριμένα στα πλάνα του για το ματς με τον ΟΦΗ συγκαταλέγονται οι Εμάνουελ Ινσούα και Δημήτρης Κουρμπέλης, καθώς αμφότεροι είναι τιμωρημένοι.

Όσον αφορά τον Εμάνουελ Ινσούα, ο 27χρονος αριστερός οπισθοφύλακας το τελευταίο διάστημα διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και είναι εκ των κορυφαίων, αν όχι ο κορυφαίος, της ομάδας του. Ωστόσο ο Αργεντινός μπακ στο ματς με τον Άρη αντίκρισε την κίτρινη κάρτα, η οποία ήταν η έκτη του την φετινή σεζόν. Έτσι θα πρέπει να απουσιάσει σε δύο από τα παιχνίδια που ακολουθούν. Ο κύριος Δώνης αποφάσισε να λείψει από τα ματς με ΟΦΗ και Παναιτωλικό, όπου και θα εκτίσει την ποινή του.

Ακόμη, τιμωρημένος για το παιχνίδι που ακολουθεί είναι και ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει δηλωθεί αν εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση που έπεται, με συνέπεια να μην βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του.

Επίσης για τον αγώνα με το ΟΦΗ δεν υπολογίζεται ούτε ο Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος είναι και αυτός τιμωρημένος.

Από εκεί και πέρα, απών από την προπόνηση ήταν οι Ουσμάν Κουλιμπαλί, Φάνης Μαυρομάτης και Γιάννης Μπουζούκης. Οι τρεις ποδοσφαιριστές συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα και η συμμετοχή τους είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Όπως όλα δείχνουν και οι τρεις τους θα απουσιάσουν από τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Έτσι ο κύριος Δώνης αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με αρκετά νέα πρόσωπα και όπως όλα δείχνουν θέση στην βασική ενδεκάδα αναμένεται να πάρουν οι Αποστολάκης, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης και Στάικος. Τέλος αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα και ο Κότσαρης.

Αφήστε μια απάντηση