Παναθηναϊκός: Σφίξιμο στον προσαγωγό ο Αρμενάκας

Οι διακοπές του Πάσχα ολοκληρώθηκαν και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Ωστόσο όπως είναι λογικό οι δύο πρώτες προπονήσεις έγινε σε πιο ήπιους και χαλαρούς ρυθμούς καθώς ο τεχνικός των “Πρασίνων”, Γιώργος Δώνης, δεν ήθελε να ρίξει κατευθείαν στα βαθιά τους παίκτες του.

Όμως παρά το γεγονός ότι οι προπονήσεις γινόταν σε χαλαρούς ρυθμούς, ένα απρόοπτο περίμενε τον κύριο Δώνη. Συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Παναγιώτη Αρμενάκα να αισθάνεται ενοχλήσεις στο πόδι του και να μην ολοκληρώνει το πρόγραμμα αυτής.

Στις αρχές της προπόνησης, ο Αρμενάκας αισθάνθηκε σφίξιμο στον προσαγωγό του με συνέπεια να αποχωρήσει από αυτήν. Άμεσα του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και ο 20χρονος μέσος οδηγήθηκε στα αποδυτήρια.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η κατάσταση του νεαρού άσου δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, όμως για προληπτικούς λόγους ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας και στην συνέχεια πραγματοποίησε ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Ο Αρμενάκας θα μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες δύο ημέρες προκειμένου να ξεπεράσει το σφίξιμο, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα τεθεί στην διάθεση του κυρίου Δώνη για την εντός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, η οποία είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή.

Το όνομα του Παναγιώτη Αρμενάκα προστέθηκε στην μεγάλη λίστα του ιατρικού επιτελείου του “Τριφυλλιού”. Στην εν λόγω λίστα παραμένουν τα ονόματα των Φάνη Μαυρομάτη, Γιάννη Μπουζούκη, Όμρι Άλτμαν, Άντονι Μουνιέ, Χρήστου Σέχου, Δημήτρη Κουρμπέλη, Βαγγέλη Θεοχάρη, Νίκου Βέργου και Έργκους Κάτσε.

Οι δύο πρώτοι συνέχισαν το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθούνε προκειμένου να ξεπεράσουν τα σοβαρά προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζουν. Αμφότεροι δεν θα αγωνιστούν με τον Παναιτωλικό και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να παρθεί η απόφαση εάν θα περάσουν την πόρτα του χειρουργείου.

Όσον αφορά τους Κουρμπέλη, Άλτμαν, Βέργο, Μουνιέ, Θεοχάρης και Σέχου, οι έξι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και στις επόμενες προπονήσεις αναμένεται να ανεβάσουν στροφές.

Ο Έργκους Κάτσε από την πλευρά του, όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και στο τέλος της σεζόν θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, από τον οποίον έχει παραχωρηθεί δανεικός. Όπως όλα δείχνουν, ο Κάτσε δεν θα δώσει την τελευταία του παράσταση μπροστά στον κόσμο της ομάδας, καθώς θεωρείται δύσκολο να βρεθεί στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα που έπεται.

Αφήστε μια απάντηση