Παναθηναϊκός: Με πολλές αλλαγές κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον Παναιτωλικό για την 30η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 5 Μαΐου και η σέντρα της αναμέτρησης θα γίνει στις 16:00 ώρα Ελλάδος.

Την συνάντηση των δύο συλλόγων θα διευθύνει ο κύριος Τζήλος από τον σύνδεσμο Λάρισας. Ο Λαρισαίος ρέφερι θα έχει βοηθούς τον Ευθυμιάδη από τον σύνδεσμο Πιερίας και τον Γκάγκα από τον σύνδεσμο Λάρισας. Τέταρτος θα είναι ο κύριος Κομίνης από την Θεσπρωτία.

Το “Τριφύλλι” ολοκληρώνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις την τρέχουσα σεζόν και άπαντες στην ομάδα επιθυμούν να κλείσουν την αγωνιστική περίοδο όπως την ξεκίνησαν. Δηλαδή με νίκη κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Οι “Πράσινοι” αν και πραγματοποίησαν μία εντυπωσιακή πορεία στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος στο δεύτερο μισό η εικόνα τους ήταν αντιστρόφως ανάλογη.

Το ματς που έπεται δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος όμως θέλει να κλείσει την σεζόν με μία καλή εμφάνιση, η οποία να συνοδεύεται με νίκη.

Το “Τριφύλλι” συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς που ακολουθεί και ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Δώνης, σκέφτεται να δώσει ευκαιρίες σε “αναπληρωματικούς” και νέους ποδοσφαιριστές μιας και αρκετοί βασικοί δεν υπολογίζονται για την εν λόγω συνάντηση.

Συγκεκριμένα ο κύριος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ινσούα, Μπουζούκη, Κουρμπέλη, Μαυρομάτη, Οικονόμου και Δώνη.

Όσον αφορά τους Κουρμπέλη, Οικονόμου, Ινσούα και Δώνη, οι τέσσερίς τους έχουν συμπληρώσει τον αριθμό κίτρινων καρτών και στον αγώνα με τον Παναιτωλικό θα εκτίσουν την ποινή τους.

Ο Γιάννης Μπουζούκης συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών και μάλιστα το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται και από ίωση. Για τον λόγο αυτό ο 21χρονος μέσος παρέμεινε κλινήρης σπίτι του.

Ο Φάνης Μαυρομάτης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί προκειμένου να ξεπεράσει την οσφυαλγία που αντιμετωπίζει. Η κατάσταση του νεαρού κεντρικού αμυντικού δεν έχει παρουσιάσει κάποια βελτίωση και το ερχόμενο διάστημα αναμένεται να παρθεί η τελική απόφαση σχετικά με το εάν περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Επίσης το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν και οι Σέχου, Άλτμαν και Ξενόπουλος. Οι συμμετοχή τους είναι εξαιρετικά αμφίβολη και δύσκολα θα βρεθούν στην αποστολή της ομάδας.

Ακόμη ούτε ο Ουσμάν Κουλιμπαλί μετείχε στην τελευταία προπόνηση. Ο δεξιός μπακ από το Μάλι ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί εάν θα δώσει το παρών στο ματς που ακολουθεί.

Τέλος, ο Νίκος Βέργος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και προπονήθηκε κανονικά. Ο νεαρός επιθετικός έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του προπονητή του και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Αφήστε μια απάντηση