Ανανεώνει Θεοχάρη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός την Κυριακή που μας πέρασε υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό για την 30η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το “Τριφύλλι” πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και επικράτησε εύκολα του αντίπαλου του, τον οποίο και κέρδισε με το ευρύ 4-0. Τα τέρματα των “Πρασίνων” σημείωσαν οι Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Τάσος Χατζηγιοβάνης και Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος σκόραρε δύο φορές.

Έτσι ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ακριβώς όπως τις ξεκίνησε. Δηλαδή με νίκη, η οποία συνδυάστηκε με επιθετικό ποδόσφαιρο, ατελείωτο πρέσινγκ και αστείρευτα τρεξίματα. Παράλληλα σκόραρε τρεις φορές στο πρώτο μέρος κάτι που είχε να συμβεί εδώ και 88 παιχνίδια. Τότε είχε επικρατήσει εντός έδρας της Βέροιας με σκορ 5-0 και στο ημίχρονο είχε σημειώσει τέσσερα γκολ.

Ένας από τους παίκτες που διακρίθηκε με την απόδοσή του και με την σταθερότητά του στον αγώνα με τον Παναιτωλικό ήταν ο Βαγγέλης Θεοχάρης. Ο δεξιός οπισθοφύλακας της ομάδας, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί κάλλιστα και στο κέντρο της άμυνας, ήταν αρκετά σταθερός στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ βοηθούσε και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ακόμη έκανε αρκετές προωθήσεις και δημιούργησε το δεύτερο γκολ του Μακέντα.

Ο Θεοχάρης κέρδισε με το σπαθί του την εκτίμηση του προπονητή του, Γιώργου Δώνη, τόσο με την αγωνιστική του προσήλωση όσο και με την συνολική του εικόνα που δείχνει καθημερινά στις προπονήσεις.

Το συμβόλαιο του 21χρονου μπακ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και στόχος του κυρίου Δώνη αλλά και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Νίκου Νταμπίζα, αποτελεί η παραμονή του στον σύλλογο.

Μάλιστα ο κύριος Νταμπίζας πριν λίγο διάστημα συναντήθηκε με τον νεαρό ποδοσφαιριστή και τον μάνατζέρ του και μίλησαν για την ανανέωση του συμβολαίου του. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε καταρχήν συμφωνία και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Θεοχάρης στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Αυτό σύμφωνα με δημοσιεύματα θα είναι διάρκειας τεσσάρων ετών και επίσης θα μπει ρήτρα αγοράς, η οποία θα αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Από εκεί και πέρα, την ερχόμενη εβδομάδα ο κύριος Νταμπίζας θα έχει συνάντηση και με τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιάννη Αλαφούζο. Η συνάντηση των δύο αντρών θα γίνει για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς και ο κύριος Νταμπίζας πάρει μία γενικότερη εικόνα για τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου.

Αφήστε μια απάντηση