Περιμένει προτάσεις για την πώληση του Χατζηγιοβάνη ο Παναθηναϊκός

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού συνεχίζεται. Το “Τριφύλλι” δεν έχει το μυαλό του μόνο στην αναζήτηση ποδοσφαιριστών αλλά περιμένει και τις πωλήσεις ορισμένων παικτών του, οι οποίες θα φέρουν χρήματα στο ταμείο του συλλόγου.

Οι “Πράσινοι” χρειάζονται χρήματα προκειμένου η νέα χρονιά να ολοκληρωθεί χωρίς παρατράγουδα. Αυτό θα επιτευχθεί με την πώληση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Ένας από τους παίκτες που έχει ζήτηση στο εξωτερικό και αναμένεται το ερχόμενο να φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ πρόταση για την παραχώρησή του είναι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Ο Χατζηγιοβάνης με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε την τρέχουσα σεζόν τράβηξε τα βλέμματα αρκετών συλλόγων από το εξωτερικό. Ήδη ομάδες από την Πορτογαλία και την Γερμανία τον έχουν παρακολουθήσει από κοντά να αγωνίζεται και έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, έστω και ανεπίσημο.

Από την πλευρά του ο 21χρονος ακραίος επιθετικός επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και να δοκιμάσει την τύχη του σε ανώτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, δεν έχει αντίρρηση σε περίπτωση που πουληθεί ο ποδοσφαιριστής του, καθώς θεωρεί ότι σε ενδεχόμενη παραχώρησή του, στα ταμεία του συλλόγου θα μπει ένα ικανοποιητικό ποσό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η διοίκηση του “Τριφυλλιού” αξιώνει για την πώληση του 21χρονου εξτρέμ ένα ποσό κοντά στο 1.500.000 ευρώ. Βέβαια στοίχημα πως δεν θα έλεγε “όχι” σε πρόταση που θα άγγιζε το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Η πλευρά του Χατζηγιοβάνη υποστηρίζει ότι το επόμενο διάστημα θα φτάσει πρόταση στον Παναθηναϊκό από σύλλογο που μετέχει σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Οι “Πράσινοι” περιμένουν πλέον την τιμή της προσφοράς προκειμένου να δώσουν με την σειρά τους την συγκατάθεσή τους για την παραχώρηση του νεαρού άσου.

Όπως όλα δείχνουν, ο Χατζηγιοβάνης δύσκολα θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό την νέα χρονιά και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου σύντομα θα αποχωρήσει.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε την λήξη της συνεργασίας του με τον Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος μετά από τρία χρόνια παρουσίας στην ομάδα αποτελεί και τυπικά παρελθόν.

Το “Τριφύλλι” τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στον σύλλογο, για την θετική του ενέργεια και για τον επαγγελματισμό του. Παράλληλα του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο επόμενο βήμα της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Πλέον ο 30χρονος δεξιός οπισθοφύλακας έμεινε ελεύθερος και βρίσκεται στην αναζήτηση της νέας του ποδοσφαιρικής στέγης.

Αφήστε μια απάντηση