Σε πρώτο πλάνο ο Κουχάρτσικ στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον ενός ακραίου επιθετικού. Το “Τριφύλλι” εξετάζει διάφορες περιπτώσεις παικτών και μία από αυτές έχει ξεχωρίσει και βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Ο λόγος για τον Μιχάλ Κουχάρτσικ, ο οποίος απασχολεί έντονα τους “Πράσινους” και το όνομά του βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην μεταγραφική λίστα της ομάδας.

Ο Μιχάλ Κουχάρτσικ είναι 28 ετών, κατάγεται από την Πολωνία και μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία τόσο στο αριστερό όσο και στο δεξί άκρο της επιθετικής γραμμής. Ο ίδιος τα τελευταία εννέα χρόνια αγωνίζεται στην Λέγκια Βαρσοβίας, με την οποία έχει καταγράψει συνολικά 349 εμφανίσεις, έχει σημειώσει 71 τέρματα και έχει μοιράσει 28 ασίστ.

Το συμβόλαιο του Πολωνού εξτρέμ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και η ομάδα πήρε την απόφαση να μην του καταθέσει νέα πρόταση συνεργασίας. Έτσι μετά από εννέα χρόνια θα αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη.

Ο Κουχάρτσικ γνωρίζει ότι θα αποτελέσει παρελθόν από την Λέγκια και με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας για την στήριξη που του έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια αλλά στράφηκε εναντίον της διοίκησης.

Ο 28χρονος ακραίος επιθετικός, πέραν του Παναθηναϊκού, έχει προτάσεις από Τουρκία και Πολωνία. Ωστόσο εμφανίζεται διστακτικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του τόσο στην Τουρκία όσο και στην Πολωνία. Στην πρώτη διότι δεν αισθάνεται ασφάλεια με τις συνθήκες διαβίωσης και για τον λόγο αυτό απέρριψε μία άκρως δελεαστική πρόταση από την Καϊσερίσπορ. Στην Πολωνία δεν θέλει να παραμείνει γιατί είναι διστακτικός στο ενδεχόμενο να τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.

Από την άλλη, ο Πολωνός ακραίος επιθετικός δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Σε δηλώσεις που έκανε επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του “Τριφυλλιού” για την απόκτησή του αλλά τόνισε ότι δεν του έχει καταθέσει η ομάδα επίσημη πρόταση. Ανέφερε ότι σε περίπτωση που του γίνει επίσημη πρόταση τότε δεν έχει πρόβλημα να φορέσει την “Πράσινη” φανέλα.

Το θετικό είναι ότι η περίπτωσή του είναι προσιτή για τον Παναθηναϊκό, μιας και οι ετήσιες απολαβές του κυμαίνονται περίπου στις 200.000 ευρώ.

Ο Κουχάρτσικ είναι ένας παίκτης ο οποίος θα στοιχηματίζαμε πως μπορεί να κάνει την διαφορά, είναι έμπειρος, έχει κατακτήσει τίτλους, προέρχεται από γεμάτες χρονιές και αντέχει σε συνθήκες πρωταθλητισμού. Έχει δηλαδή όλο το πακέτο που ζητάει ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης.

Το “Τριφύλλι” τις επόμενες ημέρες θα κινηθεί για την απόκτησή του και θα του κάνει επίσημη κρούση. Εξελίξεις στην υπόθεσή του αναμένονται το ερχόμενο διάστημα.

Αφήστε μια απάντηση