Παναθηναϊκός: Προς εξωτερικό ο Οικονόμου

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να επεκτείνει τα συμβόλαια τεσσάρων ποδοσφαιριστών του, τα οποία ολοκληρώνονται είτε αυτό το καλοκαίρι είτε τα επόμενο ώστε να μην τους χάσει ως ελεύθερους. Τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται είναι αυτά των Μπουζούκη, Ινσούα, Μαυρομάτη και Χατζηγιοβάνη.

Το “Τριφύλλι” έχει ρίξει το βάρος στις συγκεκριμένες περιπτώσεις και αισιοδοξεί ότι οι υποθέσεις θα έχουν αίσιο τέλος. Παράλληλα η ομάδα επιθυμεί την προώθηση αρκετών ποδοσφαιριστών της Κ19.

Εκτός αυτών, οι “Πράσινοι” έχουν εστιάσει στα θέματα που αφορούν τις αποδεσμεύσεις. Ο προπονητής του συλλόγου, Γιώργος Δώνης, έχει ενημερώσει την διοίκηση ότι οι Βαγγέλης Οικονόμου και Άντονι Μουνιέ δεν υπολογίζονται για την νέα σεζόν και πρέπει άμεσα να λυθούν τα συμβόλαιά τους ώστε να αποχωρήσουν.

Το θέμα της αποδέσμευσης του Άντονι Μουνιέ παραμένει στάσιμο, μιας και ο 32χρονος Γάλλος εξτρέμ τόνισε ότι πρέπει πρώτα να εξοφληθεί και στην συνέχεια να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Η αποδέσμευση του Μουνιέ αναμένεται να τραβήξει αρκετά, μιας και στα ταμεία της ομάδας δεν υπάρχουν την δεδομένη στιγμή τα χρήματα που απαιτεί ο παίκτης.

Όσον αφορά τον Βαγγέλη Οικονόμου, για την απόκτησή του έχουν εκφράσει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες από το εξωτερικό, και κυρίως από την Κύπρο, και το επόμενο διάστημα αναμένεται να του καταθέσουν επίσημες προτάσεις. Ο 32χρονος στόπερ έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό για ακόμη έναν χρόνο, ωστόσο δεν δείχνει διατεθειμένος να απαιτήσει όλο το ποσό προκειμένου να φύγει. Ο ίδιος αμείβεται ετησίως με 180.000 ευρώ, όμως όταν βρει μία πρόταση που θα τον ικανοποιεί τότε θα συζητήσει με την διοίκηση το ποσό της αποζημίωσή τους.

Ο έμπειρος στόπερ έχει την διάθεση να βρει άμεσα λύση για το διαζύγιο με τους “Πράσινους” και η υπόθεσή του να μην καθυστερήσει ιδιαίτερα. Ο Οικονόμου δεν θέλει να είναι βάρος στον σύλλογο και να παραμείνει σε αυτόν από την στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον προπονητή.

Το θετικό για την αποζημίωση του έμπειρου ποδοσφαιριστή είναι ότι η διοίκηση δεν θα χρειαστεί να του δώσει όλο το ποσό που του οφείλει. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δύο πλευρές μπορεί να έρθουν σε συμφωνία με ένα ποσό κοντά στις 80.000 ευρώ.

Ο Οικονόμου όπως όλα δείχνουν σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογο από το εξωτερικό.

Αφήστε μια απάντηση