Συνεχίζεται η αναζήτηση προπονητή στον Παναθηναϊκό

Ο Γιάννης Αναστασίου αποτελεί παρελθόν και στο “τριφύλλι” ψάχνουν τον επόμενο προπονητή που θα βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο. Στραματσιόνι και Παούνοβιτς έδειχναν να παίζουν μόνοι τους, με τον πρώτο τις τελευταίες ώρες να είναι το φαβορί. Πάντως, σύμφωνα με ρουμάνικη ιστοσελίδα, για τον πάγκο της ομάδας υπάρχει και ένα ακόμη όνομα. Πρόκειται γι’ αυτό του Κοσμίν Κόντρα, με τον οποίο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φέρονται να έχουν κάνει επαφές.

Ο Στραματσιόνι, όπως όλα δείχνουν, είναι πιο κοντά απ’ όλους και το πιθανότερο είναι αυτός να είναι ο νέος προπονητής της ομάδας. Ο Ιταλός φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους υπευθύνους του Παναθηναϊκού, αλλά προς το παρόν δεν έχουν υπάρξει ανακοινώσεις,

Με τον Ρούτερ στον πάγκο κόντρα στον Ατρόμητο

Πέρα από την ανεύρεση προπονητή, στον Παναθηναϊκό έχουν και αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η ομάδα θα αγωνιστεί το Σάββατο, 7/11/2015, στις 19:30, στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο και στον πάγκο της θα είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του Γιάννη Αναστασίου, Στιβ Ρούτερ.

Για τον Άγγλο πιθανόν να είναι το τελευταίο παιχνίδι που θα βρίσκεται στην ομάδα, αφού έχει πάρει την απόφαση να φύγει και αυτός από το τεχνικό τιμ, μετά την απομάκρυνση του Γιάννη Αναστασίου. Φυσικά, αυτό θα συμβεί μόλις βρεθεί ο νέος προπονητής.

Απουσίες – τραυματίες

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός θα έχει ορισμένες σημαντικές απουσίες κόντρα στον Ατρόμητο, με τις σημαντικότερες εξ’ αυτών να είναι στην αμυντική γραμμή. Συγκεκριμένα, εκτός θα είναι ο τιμωρημένος Ταυλαρίδης και ο τραυματίας Τελάντερ. Οπότε η αμυντική γραμμή της ομάδας θα είναι διαφορετική σε σχέση με τα περισσότερα ματς, αφού ο μεν Σάντσεθ είναι σίγουρος, και ένας εκ των Τριανταφυλλόπουλο και Κουτρουμπή, θα βρίσκεται δίπλα του.

Απουσίες, όμως, υπάρχουν και σε άλλες θέσεις. Ο Λαγός είναι τραυματίας, ενώ εκτός είναι και ο Κλωναρίδης, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις και έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Με Δέλλα ο Ατρόμητος

Ο Παναθηναϊκός, μπορεί να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, αλλά ο Ατρόμητος τον βρήκε ήδη και θα τον έχει στον πάγκο του. Ο Τραϊανός Δέλλας, είναι ο νέος κόουτς του Ατρόμητου και θα οδηγήσει την ομάδα στο σημερινό ματς.

Αφήστε μια απάντηση