Παναθηναϊκός: Ανανέωσαν οι πρώτοι τρεις

Σε κατ’ αρχήν συμφωνία για την επέκταση των συμβολαίων τριών ποδοσφαιριστών ήρθε ο Παναθηναϊκός. Το τελευταίο διάστημα, το “Τριφύλλι” είχε ρίξει το βάρος στις υποθέσεις παικτών που τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι “Πράσινοι” εδώ και καιρό έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με ορισμένους παίκτες και έδωσαν τα χέρια με τρεις από αυτούς. Συγκεκριμένα με τους Φάνη Μαυρομάτη, Δημήτρη Εμμανουηλίδη και Βαγγέλη Θεοχάρη.

Οι τρεις τους συγκαταλέγονται στα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας και θα στοιχηματίζαμε πως αποτελούν αναμφίβολα το μέλλον του συλλόγου. Οι τρεις ποδοσφαιριστές εξέφρασαν από την αρχή την επιθυμία τους να παραμείνουν στον Παναθηναϊκό, καθώς θέλουν να συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους εξέλιξη στον σύλλογο. Για τον λόγο αυτό το “Τριφύλλι” έφτασε γρήγορα σε κατ’ αρχήν συμφωνία μαζί τους.

Όσον αφορά τον Φάνη Μαυρομάτη, οι “Πράσινοι” του πρότειναν νέο συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών, με λίγο υψηλότερες ετήσιες απολαβές. Παράλληλα στο συμβόλαιό του μπήκε ρήτρα αγοράς, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα αγγίζει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός θεωρείται βασικό στέλεχος της ενδεκάδας και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δώνης, πιστεύει αρκετά στις δυνατότητές του. Την σεζόν που μας πέρασε, ο στόπερ από το Άργος πήρε μέρος σε 20 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Super League.

Επίσης, ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για νέο συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών. Ο 19χρονος επιθετικός θεωρείται ιδανική επιλογή πίσω από τον Φεντερίκο Μακέντα και ο κύριος Δώνης έδωσε την συγκατάθεσή του στην ανανέωση του συμβολαίου του. Ο νεαρός άσος πέραν της κορυφής της επίθεσης μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και στο δεξί άκρο αυτής. Την χρονιά που διανύσαμε, ο νεαρός φορ πήρε μέρος σε 11 ματς στο πρωτάθλημα, όπου σημείωσε δύο γκολ και μοίρασε μία ασίστ, και σε έναν αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος.

Τέλος, ο Βαγγέλης Θεοχάρης θα μείνει κάτοικος “Παιανίας” για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο 20χρονος μπορεί να μην πήρε αρκετές ευκαιρίες την περασμένη σεζόν, ωστόσο με το πείσμα του και τον επαγγελματισμό του κατάφερε να κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του τεχνικού του. Ο Θεοχάρης μπορεί να έπαιξε σε μόλις ένα ματς, ωστόσο κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει με την αξία του το νέο του συμβόλαιο. Ο ρόλος του την επόμενη σεζόν θα είναι σίγουρα αναβαθμισμένος και θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες.

Άπαντες θα βάλουν την υπογραφή τους στα νέα τους συμβόλαια όταν επιστρέψουν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και πριν αναχωρήσουν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Αφήστε μια απάντηση