Παίρνει σειρά ο Ινσούα στον Παναθηναϊκό

Πριν λίγο καιρό, ο Παναθηναϊκός ήρθε σε κατ’ αρχήν συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Φάνη Μαυρομάτη, Βαγγέλη Θεοχάρη και Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Οι τρεις ποδοσφαιριστές τα βρήκαν σε όλα με το “Τριφύλλι” και όταν επιστρέψουν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η επέκταση των συμβολαίων τους.

Μετά τις επιτυχημένες διαπραγματεύσεις με τους τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι “Πράσινοι” ρίχνουν το βάρος στην ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Εμμάνουελ Ινσούα.

Το συμβόλαιο του Ινσούα εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και στόχος των ανθρώπων του συλλόγου αποτελεί η παραμονή του στην ομάδα. Ο 28χρονος αριστερός οπισθοφύλακας θεωρείται βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ενδεκάδας και άπαντες επιθυμούν ο Αργεντίνος να εξακολουθεί να φοράει την “Πράσινη” φανέλα.

Από την πλευρά του, ο Ινσούα εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, καθώς έχει εγκλιματιστεί πλήρως στην ομάδα αλλά και στον τρόπο ζωής της Αθήνας. Επιπλέον είναι από τους πιο αγαπημένος παίκτες στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας, καθώς με τον δυναμισμό του και την συνολική του παρουσία έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων.

Όπως όλα δείχνουν, η υπόθεσή του θα έχει αίσιο τέλος και ο Αργεντίνος μπακ το ερχόμενο διάστημα θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ ώστε να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο. Αυτό αναμένεται να είναι διάρκειας τριών ετών.

Τον πρώτο χρόνο, οι ετήσιες απολαβές του θα κυμαίνονται στις 280.000 ευρώ, ενώ στα υπόλοιπα δύο θα υπάρχει αύξηση αποδοχών. Ο Ινσούα είναι θετικός και στα τέλη του μήνα θα επιστρέψει στην χώρα μας μαζί με τον αδερφό του, ο οποίος και παράλληλα είναι και εκπρόσωπός του, προκειμένου να ολοκληρωθεί τυπικά η συμφωνία και να πέσουν οι υπογραφές.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το “Τριφύλλι” θα διατηρήσει στο ρόστερ του έναν από τους πιο ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες. Ο Ινσούα προέρχεται από την καλύτερή του σεζόν στην ομάδα, καθώς πήρε μέρος σε 25 αναμετρήσεις, σημείωσε δύο τέρματα, μοίρασε μία ασίστ και υπό τις οδηγίες του προπονητή, Γιώργου Δώνη, αποτέλεσε σημείο αναφοράς της ομάδας.

Ο 28χρονος μπακ έχει συμπληρώσει δύο χρόνια στον σύλλογο. Συνολικά έχει καταγράψει 45 συμμετοχές, έχει πετύχει τρία τέρματα και έχει μοιράσει μία ασίστ.

Ο ίδιος θα στοιχηματίζαμε πως βρίσκεται πολύ κοντά στο να πει το πολυπόθητο “ναι” και να συνεχίσει την καριέρα του στους “Πράσινους”.

Αφήστε μια απάντηση