Παναθηναϊκός: Νέα πρόταση σε Ρόμπερτς, κερδίζει πόντους ο Φετφατζίδης

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει ρίξει το βάρος στις ανανεώσεις των συμβολαίων ορισμένων παικτών του, ωστόσο οι άνθρωποι του συλλόγου συνεχίζουν να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ. Δύο από τους παίκτες που εξετάζονται και τα ονόματά τους βρίσκονται σε περίοπτη θέση στην μεταγραφική λίστα είναι αυτά των Κάλουμ Ρόμπερτς και Γιάννη Φετφατζίδη.

Όσον αφορά τον Κάλουμ Ρόμπερτς, το “Τριφύλλι” το προηγούμενο διάστημα είχε εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Όμως η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει μιας και ο ποδοσφαιριστής δεν είχε λύσει το συμβόλαιό του με την Νιουκάστλ. Πλέον τα πράγματα στοίχημα πως έχουν αλλάξει, μιας και ο ίδιος έμεινε ελεύθερος και είναι “ζεστός” στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Ο Ρόμπερτς είναι 22 ετών, κατάγεται από την Αγγλία, έχει ύψος 1,73 και αγωνίζεται στα φτερά της επίθεσης. Από το 2015 ανήκει στην Νιουκάστλ, ωστόσο δεν έχει βρει μία θέση στο ρόστερ της αγγλικής ομάδας, με συνέπεια να παραχωρείται δανεικός και να αγωνίζεται με την Κ23 του συλλόγου. Την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στην δεύτερη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος της Κ23. Πήρε μέρος σε 17 αναμετρήσεις, σημείωσε δέκα τέρματα και μοίρασε έξι ασίστ.

Πριν λίγες ημέρες, και αφού έγινε γνωστό ότι έμεινε ελεύθερος από την Νιουκάστλ, ο τεχνικός διευθυντής των “Πρασίνων”, Νίκος Νταμπίζας, είχε νέα επαφή με την πλευρά του παίκτη.

Οι επαφές έγιναν σε αρκετά καλό κλίμα και ο Άγγλος εξτρέμ έδειξε θετικός, συγκριτικά με την πρώτη φορά, στο ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Η περίπτωσή του συνεχίζει να απασχολεί το “Τριφύλλι” και το ερχόμενο διάστημα αναμένονται να υπάρξουν εξελίξεις.

Από εκεί και πέρα, επειδή οι “Πράσινοι” αντιμετωπίζουν προβλήματα στις μεταγραφές ξένων ποδοσφαιριστών, η περίπτωση απόκτησης του Γιάννη Φετφατζίδη κερδίζει πόντους μέρα με την μέρα.

Ο προπονητής του συλλόγου, Γιώργος Δώνης, έχει δώσει την συγκατάθεσή του για την έλευση του Φετφατζίδη, καθώς θεωρεί ότι διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που ο ίδιος επιθυμεί.

Επιπλέον στα θετικά συγκαταλέγεται ότι ο 28χρονος εξτρέμ μπορεί να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις προκειμένου να κλείσει στον σύλλογο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα το ερχόμενο διάστημα ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κάνει επίσημη κρούση προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος βλέπει με καλό μάτι μία ενδεχόμενη μεταγραφή του στο “Τριφύλλι”.

Αφήστε μια απάντηση