Ξεκίνησε δουλειά ο Στραματσόνι

Ο Παναθηναϊκός κατέληξε στον Ιταλό Αντρέα Στραματσόνι για αντικαταστάτη του Γιάννη Αναστασίου και πλέον όλα πήραν το δρόμο τους. Ο Ιταλός τεχνικός ήρθε στην Αθήνα, συμφώνησε σε όλα με τους “πράσινους” και το μεσημέρι της Τρίτης βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Η πρώτη επίσημη γνωριμία με τους νέους παίκτες του έγινε το πρωί της Τετάρτης, 11/11/2105, όταν και ο Ιταλός θα έπιασε και επίσημα δουλειά.

Ο Στραματσόνι μπήκε κατευθείαν στα δύσκολα, αφού το επόμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα είναι με τον αήττητο και πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Το συγκεκριμένο παιχνίδι φυσικά αργεί ακόμη, αλλά στο τεχνικό επιτελείο έπιασαν άμεσα δουλειά με στόχο να προετοιμάσουν κατάλληλα τους παίκτες. Εξάλλου, ο προπονητής δε θα έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή του για να μάθει την ομάδα.

Ο Ιταλός, στην πρώτη του ομιλία του ως νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται στην Ελλάδα και θα δουλέψει για τον Παναθηναϊκό. Επιπλέον, τόνισε πως με τους παίκτες στόχος του είναι να δουλέψουν καλά και να βελτιώσουν κάποια πράγματα όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Τραυματίες – τιμωρίες

Η πρώτη εμφάνιση του Μικαέλ Εσιέν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού δεν έχει γίνει ακόμη, αλλά στην ομάδα είναι διατεθειμένοι να κάνουν λίγη υπομονή. Ο Γκανέζος γυμνάστηκε κανονικά την προηγούμενη Δευτέρα και τα ρεπορτάζ τον ήθελαν να είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Το πρωί της Τετάρτης προπονήθηκε καλά υπό τις οδηγίες του Στραματσόνι και πλέον όλα δείχνουν πως επιτέλους θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Αν θα είναι στην αποστολή για το ντέρμπι θα κριθεί τις επόμενες ημέρες, αλλά στον Παναθηναϊκό… κρατούν μικρό καλάθι, αφού τα μέσα – έξω του Εσιέν ήταν πολλά!

Νίκη για να μπει στο κόλπο του τίτλου

Την προηγούμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός, μπορεί να είχε στον πάγκο του τον Στιβ Ρούτερ, αλλά κατέφερε να φύγει νικηφόρα από το Περιστέρι, αν και βρέθηκε να χάνει από τον Ατρόμητο. Με αυτόν τον τρόπο οι “Πράσινοι” διατηρήθηκαν στο -8 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, τον οποίο και υποδέχονται την επόμενη αγωνιστική με μοναδικό στόχο τη νίκη, η οποία θα μειώσει τη διαφορά και στοίχημα  πως θα τονώσει τις ελπίδες της ομάδας για το πρωτάθλημα.

Τα “σου πα μου πες” του Κύζα

Στο παιχνίδι πρωταθλήματος στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός, μπορεί να κέρδισε τον Ατρόμητο, αλλά γι’ άλλη μία φορά οι υπεύθυνοι της ομάδας εξέφρασαν τα παράπονά τους για τη διαιτησία. Ο Γιώργος Κύζας, ο οποίος ήταν διαιτητής στο εν λόγω ματς, ανέφερε πως πολλοί παίκτες του “τριφυλλιού” του έδωσαν συγχαρητήρια μετά το ματς και απόρησε με τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. Παρόλα αυτά, από τον Παναθηναϊκό τον διέψευσαν.

Οι “Πράσινοι” ανέφεραν πως ουδέποτε έλαβε χώρα αυτό το γεγονός και σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητική εφημερίδας, παρομοιάζουν τη στάση του σαν αυτή του Βοσκάκη μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη.

MVP της αγωνιστικής ο Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ αναζητούσε καιρό ένα καλό παιχνίδι, το οποίο θα του έδινε ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Ο Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού ήταν εξαιρετικός με τον Ατρόμητο και εκτός από το γκολ που σημείωσε, είχε και την ασίστ στο γκολ του Καρέλη. Γενικά η εμφάνισή του ήταν μία από τις καλύτερες στο φετινό πρωτάθλημα και ψηφίστηκε δίκαια ως ο MVP της 10ης αγωνιστική της Super League.

Τα εισιτήρια για το “Ντέρμπι”

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένο για τις 21/11/2015, αλλά στην ΠΑΕ θα προχωρήσουν στην κυκλοφορία των εισιτηρίων πολύ νωρίτερα. Συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια για τον αγώνα από τα εκδοτήρια του γηπέδου της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας” από το πρωί της Πέμπτης, 12/11/2015. Φυσικά, τα μέλη της “Παναθηναϊκής Συμμαχίας” θα έχουν προτεραιότητα για την αγορά των εισιτηρίων.

Φιλικό με τον Λεβαδειακό

Ο Παναθηναϊκός, όπως και όλες οι υπόλοιπες ομάδες της Super League, δε θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα, αφού μεσολαβούν τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων. Αυτό, όμως, δεν άρεσε στον νέο του προπονητή, ο οποίος ζήτησε από τους αρμόδιους να κλείσουν κάποιο φιλικό παιχνίδι, ώστε να σχηματίσει μία πρώτη εικόνα για τους παίκτες του. Κάτι που τελικά έγινε. Το “τριφύλλι” θα υποδεχτεί το ερχόμενο Σάββατο, 14/11/2015, τον Λεβαδειακό, σε φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού.

Πιθανή τιμωρία με πρόστιμο

Από εκεί και πέρα, η συμπεριφορά των φιλάθλων του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο γήπεδο του Ατρόμητου, θα στείλει την ομάδα για απολογία στο Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας. Το “τριφύλλι” ενδέχεται να τιμωρηθεί με πρόστιμο.

Αφήστε μια απάντηση