Ματιές σε Κυριακίδη ρίχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα κινείται για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ του. Μετά τις αφίξεις των Κολοβό, Μόλο, Νούνες και Ζαχίντ, το “Τριφύλλι” έχει ρίξει το βάρος στην απόκτηση ενός τερματοφύλακα μιας και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δώνης, ζήτησε να ενισχυθεί και άλλο η συγκεκριμένη θέση.

Ο κύριος Δώνης προέβη σε αυτή την κίνηση προκειμένου να αυξηθεί ο ανταγωνισμός κάτω από τα δοκάρια. Για τον λόγο αυτό η διοίκηση εξετάζει τερματοφύλακες που να έχουν εμπειρία από την Super League και να μπορούν να σταθούν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μία από τις περιπτώσεις κίπερ που εξετάζονται και το όνομά του βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην μεταγραφική λίστα είναι αυτό του Δημήτρη Κυριακίδη. Ο Κυριακίδης είναι 32 ετών, έχει ύψος 1,84 και από το 2015 υπερασπίζεται την εστία του Παναιτωλικού και μάλιστα ήταν αρχηγός της ομάδας. Με τον Παναιτωλικό έχει καταγράψει συνολικά 108 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Έλληνας κίπερ έχει ενημερωθεί από τον σύλλογο του Αγρινίου ότι δεν υπολογίζεται για την νέα σεζόν και μάλιστα έχει πάρει δεκαήμερη άδεια ώστε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το τελευταίο διάστημα, η περίπτωσή του περνάει από το μικροσκόπιο των “Πρασίνων” και σύμφωνα με δημοσιεύματα ο κύριος Δώνης έχει δώσει την συγκατάθεσή του για την μεταγραφή.

Ο Κυριακίδης συγκεντρώνει όλα όσα επιθυμεί ο κύριος Δώνης και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα στοιχηματίζουμε πως φαντάζει το ακλόνητο φαβορί για την θέση του τερματοφύλακα στον Παναθηναϊκό.

Το “Τριφύλλι” αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κάνει επίσημη κρούση στον Έλληνα γκολκίπερ και εφόσον γίνει αυτή τότε θα έχει και τη συγκατάθεση του 32χρονου τερματοφύλακα, ο οποίος επιθυμεί την ένταξή του στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα, οι “Πράσινοι” αρνήθηκαν πρόταση του Πανιωνίου για τον δανεισμό του Αργύρη Καμπετσή. Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε τον Πανιώνιο ότι υπολογίζει τον νεαρό φορ και δεν υπάρχει ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα.

Αφήστε μια απάντηση