Το “μυαλό” στα δικαστήρια και η ομάδα στη Θεσσαλονίκη

Ο Παναθηναϊκός, μετά την οριστική διακοπή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κινδυνεύει με βαριά τιμωρία, η οποία θα γίνει γνωστή τη Δευτέρα, 30/11/2015. Οι “πράσινοι” απολογήθηκαν στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και παρά το γεγονός πως οι πληροφορίες θέλουν να γλιτώνουν την αφαίρεση βαθμών, θα στοιχηματίζαμε πως τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ορισμένοι από τους οπαδούς που δημιούργησαν τα επεισόδια, μετά την οριστική διακοπή του αγώνα, έχουν ήδη ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.

Εκτός αυτού, όμως, η ομάδα έχει και αγωνιστικές υποχρεώσεις, αφού το Σάββατο, 28/11/2015, στις 19:30, αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Ηρακλή. Στο εν λόγω ματς η νίκη για τους παίκτες του Στραματσόνι είναι μονόδρομος, αφού κινδυνεύουν ακόμη και να υποχωρήσουν από τη δεύτερη θέση, την ώρα που πριν λίγο καιρό στην ομάδα έκαναν όνειρα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν έκανε ακόμη ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας, αφού όπως όλοι γνωρίζουμε, ο αγώνας με τον Ολυμπιακό δεν έγινε ποτέ. Σήμερα, λοιπόν, ο Στραματσόνι θα παρουσιάσει την ομάδα του στο “Καυτανζόγλειο” απέναντι στον Ηρακλή. Στην αποστολή για τον αγώνα ο προπονητής του Παναθηναϊκού συμπεριέλαβε κανονικά και τους Κλωναρίδη, Πράνιτς και Καλτσά, και αυτό του δίνει περισσότερες λύσεις.

Ο Ηρακλής στα τελευταία παιχνίδια έχει αλλάξει πρόσωπο προς το καλύτερο και στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλουν να εκμεταλλευτούν τη συγκυρία και να αναγκάσουν σε ήττα τον φιλοξενούμενο.

Το κλίμα στον Παναθηναϊκό είναι “βαρύ” και οι παίκτες της ομάδας, μαζί με το νέο προπονητή τους, καλούνται να πάρουν τη νίκη για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις.

Αφήστε μια απάντηση