Παναθηναϊκός: Επιστροφή στη δράση για τον Μπουζούκη

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League. Οι ποδοσφαιριστές του “Τριφυλλιού”, μετά το μονοήμερο ρεπό που είχαν έπειτα από το φιλικό με την Ξάνθη, επέστρεψαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και ανέβασαν στροφές για την πρώτη επίσημη αναμέτρηση με αντίπαλο την Λαμία.

Στην τελευταία προπόνηση του συλλόγου, μία ευχάριστη είδηση περίμενε τον τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Δώνη. Συγκεκριμένα ο κύριος Δώνης είδε μετά από αρκετό καιρό τον Γιάννη Μπουζούκη να ανεβάζει ρυθμούς και να παίρνει μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα.

Ο Μπουζούκης είχε δεχθεί ένα αρκετά σκληρό μαρκάρισμα στο φιλικό με την Φένλο, επί ολλανδικού εδάφους, και εκ τότε ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός είχε χτυπήσει στον αριστερό του αστράγαλο και για τον λόγο αυτό δεν μετείχε στις τελευταίες αναμετρήσεις της  ομάδας του.

Ωστόσο το τελευταίο διάστημα η κατάστασή του στοίχημα πως βελτιώθηκε αισθητά και μάλιστα κατάφερε να γυμναστεί κανονικά και να αφήσει πίσω το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Ο νεαρός άσος τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του και από ότι όλα δείχνουν θα βρεθεί στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με την Λαμία.

Κατά τα άλλα, οι Αργύρης Καμπετσής, Δημήτρης Κουρμπέλης και Τάσος Χατζηγιοβάνης συνέχισα το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθούν. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να μπουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τους αρχηγούς για την νέα χρονιά. Πρώτος θα είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης, δεύτερος ο Χρήστος Δώνης και τρίτος ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Οι μόνες αλλαγές αφορούν τους ξένους και τους παίκτες από την ομάδα Νέων. Στην πρώτη κατηγορία, ο Ινσούα πήρε την θέση του Μουνιέ, ο οποίος δεν υπολογίζεται για την νέα χρονιά. Στην δεύτερη ορίστηκε ο Μαυρομμάτης αντί του Στάικου, ο οποίος ούτε αυτός δεν βρίσκεται στα πλάνα του κυρίου Δώνη.

Αφήστε μια απάντηση