Τρέχει να προλάβει ο Μπεκ στον Παναθηναϊκό

Την πρώτη επίσημη εντός έδρας αναμέτρηση δίνει ο Παναθηναϊκός. Το “Τριφύλλι” υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον ΟΦΗ για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο συλλόγων είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 31 Αυγούστου και η σέντρα του αγώνα θα γίνει στις 19:15 ώρα Ελλάδος.

Οι “Πράσινοι” κυνηγούν την πρώτη τους νίκη, μιας και την αγωνιστική που μας πέρασε αναδείχθηκαν ισόπαλοι στη έδρα της Λαμίας με σκορ 1-1. Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μακέντα, κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια και να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα του κακού τους δαίμονα.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό και σε υψηλή ένταση την προετοιμασία του για το ματς που έπεται, με τον τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Δώνη, να μην έχει στην διάθεσή του στην τελευταία προπόνηση τον Ούφε Μπεκ.

Ο Μπεκ εδώ και λίγες ημέρες ταλαιπωρείται από ελαφρύ διάστρεμμα και για τον λόγο αυτό δεν προπονείται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο 26χρονος επιθετικός συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί και τρέχει να προλάβει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Η κατάσταση του Δανού φορ παρουσιάζει βελτίωση μέρα με την μέρα και η συμμετοχή του στοίχημα πως θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Πάντως σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο κύριος Δώνης δεν θέλει να ρισκάρει με την συμμετοχή του, προκειμένου να μην υποτροπιάσει και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο όλα θα κριθούν την ύστατη στιγμή.

Από εκεί και πέρα, ο κύριος Δώνης θα έχει όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του, καθώς κανείς άλλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αλλά ούτε είναι τιμωρημένος.

Αφήστε μια απάντηση