Με Μπεκ στην Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει και ο Παναθηναϊκός καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Άρη για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και η σέντρα της αναμέτρησης θα πραγματοποιηθεί στις 21:30 ώρα Ελλάδος.

Το “Τριφύλλι” ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη με σκοπό να διεκδικήσει και να κυνηγήσει το πρώτο του τρίποντο. Οι “Πράσινοι” προέρχονται από βαριά εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ με σκορ 1-3 και το κλίμα στα αποδυτήρια θα στοιχηματίζαμε πως δεν είναι και το καλύτερο δυνατό.

Ωστόσο άπαντες θέλουν να αφήσουν πίσω τους τα άσχημα αποτελέσματα των δύο πρώτων αγωνιστικών και να πάρουν τους τρεις πρώτους βαθμούς. Το έργο τους μόνο εύκολο δεν είναι, όμως άπαντες είναι διατεθειμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να κάνουν τα πάντα ώστε να φύγουν με τους τρεις πόντους από την έδρα του Άρη.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση που έπεται, με τον τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Δώνη, να βλέπει στην τελευταία προπόνηση τον Ούφε Μπεκ να ανεβάζει στροφές και να παίρνει μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα.

Ο Ούφε Μπεκ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το τελευταίο φιλικό του συλλόγου με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Δανός ακραίος επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι του και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Σε εξετάσεις που έκανε ο 26χρονος εξτρέμ διαπιστώθηκε ότι ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό του. Για τον λόγο αυτό, το τελευταίο διάστημα έπαιρνε μέρος σε ατομικό πρόγραμμα και δεν συμμετείχε στις προπονήσεις.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο Μπεκ ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν, ανέβασε στροφές και ακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα. Ο Δανός ξεπέρασε σε σύντομο χρονικό διάστημα το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του προπονητή του.

Από εκεί και πέρα, ο κύριος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος στο ματς με τον ΟΦΗ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και στον αγώνα με τον Άρη θα εκτίσει την ποινή του.

Κατά τα άλλα, ο κύριος Δώνης θα έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του, αφού κανείς άλλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αλλά ούτε είναι τιμωρημένος.

Αφήστε μια απάντηση