Νύχτα ντροπής για τον Παναθηναϊκό

Τις πολύ κακές του εμφανίσεις συνέχισε ο Παναθηναϊκός. Σε μία νύχτα ντροπής για την ιστορία του “Τριφυλλιού”, οι “Πράσινοι” διασύρθηκαν στην έδρα του Άρη, για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, καθώς γνώρισαν βαριά ήττα με σκορ 4-0.

Όπως και στο προηγούμενο ματς εναντίον του ΟΦΗ, έτσι και σε αυτό, η ομάδα του Γιώργου Δώνη στοίχημα πως δεν θύμιζε σε τίποτα Παναθηναϊκό, υπέπεσε σε πάρα πολλά ατομικά λάθη και έγινε έρμαιο στις ορέξεις των αντιπάλων. Πλέον το “Τριφύλλι” καλείται να ξυπνήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα από τον λήθαργο, στον οποίο έχει πέσει, και μάλιστα δεν αποκλείεται το ερχόμενο διάστημα να υπάρξουν ριζικές αλλαγές.

 Ο τεχνικός των “Πρασίνων” χρησιμοποίησε τρεις κεντρικούς αμυντικούς και προσπάθησε να φορτώσει τον χώρο της μεσαίας γραμμής. Δίχως αποτέλεσμα όμως. Οι παίκτες του υπέπεσαν σε σωρεία λαθών, έχασαν όλες τις προσωπικές τους μονομαχίες, δεν μπορούσαν να πατήσουν στην αντίπαλη περιοχή και από την άλλη δεχόταν διαρκώς επιθέσεις μιας και η ανασταλτική λειτουργία για ακόμη ένα παιχνίδι αντιμετώπισε πολλά προβλήματα. Η ομάδα έδειξε να μην έχει αρχή, μέση και τέλος και ήταν επιπόλαια και αφελής. Μάλιστα το σκορ μπορεί να είχε πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, όμως ο Διούδης αναδείχθηκε σε σωτήρα.

Όσον αφορά την εξέλιξη του ντέρμπι, η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης έγινε στο 4ο λεπτό όταν ο Διούδης έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Ιντέγε, και αφού η μπάλα είχε βρει πρώτα στο σώμα του Μαυρομμάτη. Στο 19ο λεπτό μετά από τραγικό λάθος του Ζαχίντ, ο Φετφατζίδης το εκμεταλλεύτηκε και αφού πρώτα έκανε το κοντρόλ, στη συνέχεια με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Στο 22ο λεπτό ο Διούδης απέκρουσε τα σουτ των Γκάμα και Ντιγκινί. Στο 24ο λεπτό ο Ιντέγε κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας, πρόλαβε την έξοδο του Διούδη, έκανε το σουτ αλλά αυτό πέρασε δίπλα από την εστία. Στο 32΄ ο Ιντέγε από το ύψος της περιοχής έκανε το σουτ αλλά ο Διούδης το απέκρουσε. Στη συνέχεια ο Φετφατζίδης από πλάγια θέση έκανε το σουτ αλλά και πάλι ο κίπερ του Παναθηναϊκού το απομάκρυνε. Στο 40΄ μετά από σέντρα του Χατζηγιοβάνη, ο Μακέντα από κοντινή απόσταση έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 43΄ έπειτα από κόρνερ του Μπουζούκη, η μπάλα έφτασε στον Γιόχανσον, αυτός έκανε το σουτ αλλά ο Κουέστα με τις γροθιές το απομάκρυνε. Στη συνέχεια της φάσης, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε σε αμυντική ανισορροπία, ο Φετφατζίδης έβγαλε τον Βέλεθ σε θέση βολής και αυτός με σουτ σημείωσε το 2-0. Στο 54΄ έπειτα από γύρισμα του Φετφατζίδη, ο Ντιγκινί βρέθηκε ξεχασμένος στην μικρή περιοχή και με σουτ σε κενή εστία πέτυχε το 3-0. Στο 62΄ ο Χατζηγιοβάνης επιχείρησε το σουτ αλλά ο Κουέστα το μπλόκαρε. Στο 64΄ έπειτα από ολέθριο λάθος του Παναθηναϊκού στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Ντιγκινί τροφοδότησε τον Ιντέγε και αυτός με δυνατό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 73΄ έπειτα από κόρνερ του Χατζηγιοβάνη, ο Κολοβέτσιος πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία. Στο 96΄ το σουτ του Ντιγκινί δεν βρήκε στόχο.

Ο κύριος Δώνης χρησιμοποίησε τους Διούδη, Πούγγουρα, Μαυρομμάτη (46΄ Κολοβό), Γιόχανσον, Κολοβέτσιο, Ζαχίντ (59΄ Χατζηθεοδωρίδη), Μπουζούκη, Δώνη, Ινσούα (69΄ Περέα), Μακέντα και Χατζηγιοβάνη.

Αφήστε μια απάντηση