Εύκολο πέρασμα από την Πάτρα για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός πέρασε ένα εύκολο (ευκολότερο απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ 1-2), απόγευμα στην Πάτρα, αλλά ο Στραματσόνι είδε τον Μάρκους Μπεργκ να αποχωρεί τραυματίας από το γήπεδο στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Σουηδός δέχτηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα από παίκτη της Παναχαϊκής και λίγα λεπτά αργότερα ζήτησε αλλαγή. Στην αρχή οι άνθρωποι της ομάδας στοιχηματίζουμε πως ανησύχησαν, αλλά τελικά όπως φάνηκε ο παίκτης έπαθε απλώς μία διάταση, κάτι που δε συνιστά μεγάλη ανησυχία.

Τι έγινε στο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί στο 7ο λεπτό με γκολ του Κλωναρίδη, ο οποίος ήταν καταλυτικός για τους “πράσινους”. Στη συνέχεια του αγώνα οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν κάποιες ευκαιρίες, αλλά αυτές δεν είχαν ευτυχή κατάληξη. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, όμως, ο Κλωναρίδης “χτύπησε” ξανά και έβαλε μπροστά τον Παναθηναϊκό με δύο γκολ στο 41’.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Παναχαϊκή προσπαθούσε να φτάσει σε ένα γκολ που θα την έβαζε ξανά στο ματς, αλλά αυτό δεν έρχονταν. Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός δημιουργούσε ευκαιρίες, αλλά οι παίκτες του δεν ήταν προσεκτικοί στην τελική απόφαση. Τελικά, το μόνο που κατάφερε η γηπεδούχος ήταν να μειώσει στο 90ο λεπτό μετά από κόρνερ. Το γκολ, όμως, κακώς μέτρησε, αφού ο παίκτης της Παναχαϊκής ήταν σε εμφανή θέση οφσάιντ.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου πως το Κύπελλο είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Ο Ιταλός δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη, αλλά τόνισε πως δυσαρεστήθηκε από το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Επόμενος αντίπαλος η Βέροια

Επόμενος αντίπαλος του Παναθηναϊκού είναι η Βέροια για το πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στην πόλη της Βορείου Ελλάδας και στον Παναθηναϊκό βλέπουν μόνο τη νίκη για να αναρριχηθούν ξανά στη βαθμολογία.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή, 6/12/2015, στις 19:30, και από την αποστολή θα απουσιάσει ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του (συμπλήρωσε κάρτες), αλλά έτσι κι αλλιώς δύσκολα θα ήταν στην αποστολή, αφού είναι τραυματίας. Στο “τριφύλλι” γίνεται αγώνας δρόμου, πλέον, για να προλάβει την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αφήστε μια απάντηση