Συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα ο Μακέντα στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός την περασμένη αγωνιστική πανηγύρισε την πρώτη του φετινή νίκη, καθώς επικράτησε του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη με σκορ 0-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ζαχίντ, ο οποίος σημείωσε το μοναδικό τέρμα του αγώνα και ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου.

Πλέον το ματς με τον Πανιώνιο ανήκει στο παρελθόν και το “Τριφύλλι” έχει ρίξει το βάρος στη συνάντηση που ακολουθεί με τη Ξάνθη εντός έδρας. Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται σε υψηλή ένταση, ωστόσο τα προβλήματα τραυματισμών στοίχημα πως δεν λείπουν από τις τάξεις του συλλόγου.

Στην τελευταία προπόνηση, ο προπονητής των “Πρασίνων”, Γιώργος Δώνης, δεν είχε στη διάθεσή του τον Φεντερίκο Μακέντα. Ο Μακέντα ταλαιπωρείται από θλάση από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έπειτα και για το λόγο αυτό έμεινε εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ο 28χρονος επιθετικός συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, όμως όπως όλα δείχνουν δε θα δώσει το παρών ούτε στο ματς που ακολουθεί. Ο Ιταλός φορ δεν κατάφερε να ανεβάσει στροφές, με αποτέλεσμα να μη συμμετάσχει στην προπόνηση. Όπως όλα δείχνουν, ο Μακέντα θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τη Ξάνθη και κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι διαθέσιμος με τον Ατρόμητο.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός δε θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το ΟΑΚΑ στις επόμενες εντός έδρας αναμετρήσεις του διότι διεξάγονται εργασίες στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι το “Τριφύλλι” καλείται να βρει νέα  στέγη για τα ματς που ακολουθούν, αρχής γενομένης με την αναμέτρηση εναντίον της Ξάνθης.

Οι “Πράσινοι” όπως έγινε γνωστό άλλαξαν έδρα και θα υποδεχθούν τη θρακιώτικη ομάδα στο “Γεώργιος Καμάρας” της Ριζούπολης. Το γήπεδο της Ριζούπολης συγκέντρωνε από την αρχή τις περισσότερες πιθανότητες και πριν λίγες ημέρες διευθετήθηκε οριστικά το θέμα.

Αφήστε μια απάντηση