Νίκη “γιατρικό” για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στη Βέροια με μοναδικό στόχο τη νίκη, η οποία θα τον διατηρούσε κοντά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Super League. Παρά το γεγονός πως οι “πράσινοι” δεν εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους, αλλά και παρότι αγωνίστηκαν χωρίς τον Μάρκους Μπεργκ, θα στοιχηματίζαμε πως έβγαλαν πάθος και διάθεση και τελικά έφτασαν στη νίκη με σκορ 0-1 με γκολ του Καρέλη.

Τι έγινε στο παιχνίδι

Ο Στραματσόνι επέλεξε να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα τους Καρέλη και Πέτριτς, ενώ άφησε εκτός ενδεκάδας τον Κλωναρίδη, ο οποίος είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση στον αγώνα με την Παναχαϊκή για το Κύπελλο.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά υστέρησαν πολύ στο τελείωμα των φάσεων. Παρόλα αυτά, το νικητήριο γκολ ήρθε τελικά στο 86ο λεπτό από τον Νίκο Καρέλλη. Ο επιθετικός του “τριφυλλιού” εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα της Βέροιας και σημείωσε από κοντά το 0-1, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.

Οι δηλώσεις του Στραματσόνι

Ο Αντρέα Στραματσόνι άφησε πίσω του το 4-4-2 που παρέταξε με στον αγώνα με τον Ηρακλή και γύρισε σε ένα πιο γνώριμο σχήμα για τον Παναθηναϊκό. Αυτό άλλαξε εν μέρει την εικόνα της ομάδας, η οποία όμως και πάλι είχε προβλήματα στη δημιουργία.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε πως η συγκεκριμένη νίκη ήταν πολύ σημαντική για την ομάδα του, αλλά και για τους ίδιους τους παίκτες. Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως αρχίζει να μαθαίνει σιγά – σιγά το ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο έχει δύσκολες έδρες και η ομάδα του πρέπει να βγάζει θυμό και ενέργεια για να περάσει νικηφόρα από εκεί.

Αναμονή για την Έφεση

Όσον αφορά τις υπόλοιπες ειδήσεις της ομάδας, ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει έφεση για την τιμωρία που του επεβλήθη για τα όσα συνέβησαν πριν και μετά την αναβολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αυτή εκδικάζεται την Τετάρτη, 9/12/2015, από το αρμόδιο Όργανο, αλλά οι πιθανότητες αλλαγής της απόφασης δεν είναι πολλές.

Αφήστε μια απάντηση