Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στην άδεια λόγω τιμωρίας “Λεωφόρο Αλεξάνδρας”

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία δύσκολη, αλλά σημαντική νίκη στη Βέροια και διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας και στο -4 από τη δεύτερη ΑΕΚ. Ο Αντρέα Στραματσόνι στοιχηματίζουμε πως θέλει να συνεχίσει η ομάδα του στους ίδιους ρυθμούς και να κάμψει και την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης, τον οποίο υποδέχεται την Κυριακή, 13/12/2015, στις 19:30.

Το παιχνίδι είναι δύσκολο για τους “Πράσινους”, οι οποίοι εκτός των άλλων δε θα έχουν και τον κόσμο στο πλευρό τους, καθώς η έδρα τους έχει τιμωρηθεί, μετά τα όσα συνέβησαν την ημέρα διεξαγωγής του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί χωρίς τον Μάρκους Μπεργκ, αφού ο Σουηδός επιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και από την ομάδα θεώρησαν καλύτερο να προφυλαχθεί. Η συγκεκριμένη απώλεια είναι μεγάλη για τους “Πράσινους”, αλλά ο βαθμός της μετριάζεται, αφού ο Νίκος Καρέλης θα αγωνιστεί κανονικά, καθώς ακολούθησε όλο το πρόγραμμα προπόνησης.

Αναβλήθηκε η Έφεση

Από τα υπόλοιπα νέα της ομάδας, άξια αναφοράς είναι η είδηση πως αναβλήθηκε η εκδίκαση της Έφεσης του Παναθηναϊκού, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την περασμένη Τετάρτη. Οι “Πράσινοι” ζήτησαν και πήραν αναβολή μετά την αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους και έτσι η εκδίκαση της υπόθεσης ορίστηκε για τις 16/12.

Μπελάδες Στραματσόνι με την ιταλική δικαιοσύνη

Τέλος, μία είδηση που έσκασε σα βόμβα στο επιτελείο του Παναθηναϊκού, ήταν αυτή που φέρει τον Ιταλό προπονητή της ομάδας, Αντρέα Στραματσόνι, να είναι μπλεγμένος σε υπόθεση με πλαστά και παράνομα συμβόλαια παικτών. Η είδηση αυτή έγινε γνωστή από τις εφημερίδες της Ιταλίας, οι οποίες μεταξύ άλλων εμπλέκουν και τον ιδιοκτήτη της Ουντινέζε, Τζίνο Πότσο, ως επικεφαλής του κυκλώματος.

Τόσο ο προπονητής του Παναθηναϊκού, όσο και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι, θα κληθούν να απολογηθούν στην Πειθαρχική Επιτροπή της ιταλικής ομοσπονδίας.

Αφήστε μια απάντηση