Παναθηναϊκός: Με συνταγή ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ

Το ντέρμπι της Αθήνας πλησιάζει και ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας την ΑΕΚ για τη δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το ντέρμπι της αγωνιστικής είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 10 Νοεμβρίου και η σέντρα της αναμέτρησης θα γίνει στις 19:30 ώρα Ελλάδος.

Το “Τριφύλλι” συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα που ακολουθεί και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δώνης, καταστρώνει τα πλάνα του. Το στοίχημα του κυρίου Δώνη είναι η ομάδα να παρουσιάσει το ίδιο πρόσωπο με αυτό που έδειξε στο εκτός έδρας ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Ο κύριος Δώνης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοση των ποδοσφαιριστών του και επιθυμεί να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.

Οι προπονήσεις των “Πρασίνων” διεξάγονται σε υψηλούς ρυθμούς και σε μεγάλη ένταση και το ευχάριστο μέχρι στιγμής είναι ότι γίνονται δίχως να σημειωθεί κάποιο απρόοπτο.

Ο κύριος Δώνης αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του στο Αθηναϊκό ντέρμπι με συνταγή ΠΑΟΚ και να δώσει φανέλα βασικού στους Διούδη, Σένκεφελντ, Γιόχανσον, Πούγγουρα, Ινσούα, Δώνη, Κουρμπέλη, Ζαχίντ, Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη και Μακέντα.

Στόχος του Παναθηναϊκού αποτελεί αποκλειστικά η νίκη, μιας και δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια, ώστε να μην χαθεί και άλλο έδαφος για την είσοδο της ομάδας στην πρώτη εξάδα.

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Κολοβός ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο πόδι του και τέθηκε αυτόματα στη διάθεση του προπονητή του. Σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις, ο διεθνής άσσος αντιμετώπιζε αιμάτωμα στον τετρακέφαλό του και για το λόγο αυτό γυμναζόταν ατομικά. Το αιμάτωμα υποχώρησε και ο Κολοβός έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης. Ο ίδιος θα βρεθεί στην αποστολή, όμως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ξεκινήσει από τον πάγκο.

Κατά τα άλλα, ο Ούφε Μπεκ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση που ακολουθεί.

Από την άλλη, ο κύριος Δώνης είδε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του να παίρνουν μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα, καθώς κανείς άλλος μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αλλά ούτε είναι τιμωρημένος.

Ως γνωστών, ο κύριος Δώνης δε θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας του, μιας και έχει τιμωρηθεί για τα όσα συνέβησαν στα τελευταία ματς του αγώνα της “Τούμπας”.

Τέλος, ο Βαγγέλης Σαμιός επέστρεψε στο “Τριφύλλι” και ανέλαβε επισήμως επικεφαλής των ακαδημιών.

Αφήστε μια απάντηση