Παναθηναϊκός: Υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση ο Ινσούα

Ο Εμάνουελ Ινσούα εδώ και αρκετό καιρό αντιμετώπισε έντονες ενοχλήσεις στο γόνατό του. Παρ’ όλα αυτά, έσφιγγε τα δόντια του και έδινε το παρών σε κάθε αγώνα του Παναθηναϊκού. Ωστόσο η κατάστασή του χειροτέρεψε στην τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση του “Τριφυλλιού” με αντίπαλο την ΑΕΚ, όπου οι “Πράσινοι” πραγματοποίησαν μία επική ανατροπή και επικράτησαν με σκορ 3-2.

Οι ενοχλήσεις στο γόνατο έκαναν την εμφάνισή τους και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο Αργεντινός αριστερός οπισθοφύλακας δεν ήταν σε θέση να προσφέρει τα αναμενόμενα και για το λόγο αυτό αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα.

Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας γνώριζε το συγκεκριμένο πρόβλημα και υπήρχαν σκέψεις να περάσει την πόρτα του χειρουργείου ο 28χρονος μπακ στο τέλος της σεζόν προκειμένου να κάνει καθαρισμό και αρθροσκόπηση στο γόνατό του.

Όμως λόγω των έντονων ενοχλήσεων, αποφάσισαν εν τέλει η επέμβαση να γίνει το συντομότερο δυνατόν. Ο Ινσούα βρέθηκε στο νοσοκομείο “Υγεία” το πρωί της Τρίτης και έκανε επέμβαση στο δεξί του γόνατο. Την αρθροσκόπηση ανέλαβε ο γιατρός της ομάδας, Γιάννης Λεβάκος.

Η επέμβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, όμως ο Ινσούα θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο μήνες. Βέβαια ο Αργεντινός έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες και το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε να εκτίσει την ποινή τους στους αγώνες με Παναιτωλικό εκτός έδρας και με Αστέρα Τρίπολης εντός.

Επιπλέον λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League, εξαιτίας των διεθνών αναμετρήσεων, και παράλληλα της τιμωρίας του Ινσούα, ο δυναμικός μπακ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί από το νέο έτος.

Από εκεί και πέρα, οι προπονήσεις στο “Τριφύλλι” συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Στην τελευταία προπόνηση, όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι μετείχαν σε ασκήσεις που αφορούσαν την τακτική, μέσα από παιχνίδια στο μισό γήπεδο.

Στην τελευταία προπόνηση, ο τεχνικός των “Πρασίνων”, Γιώργος Δώνης, δεν είχε στη διάθεσή του δύο ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα από αυτή απουσίαζαν οι Ούφε Μπεκ και Κωνσταντίνος Κότσαρης.

Ο πρώτος πήρε μέρος σε ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει στο πόδι του. Ο δεύτερος συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας και αναμένεται να ανεβάσει στροφές προς τα τέλη του χρόνου.

Αφήστε μια απάντηση