Κόλλησε στη βροχή ο Παναθηναϊκός

Σε ένα βροχερό απόγευμα, ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Παναιτωλικό για την ενδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το “Τριφύλλι” κόλλησε στη βροχή, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλο με σκορ 0-0 και έφυγε από το Αγρίνιο με το βαθμό της ισοπαλίας.

Ο προπονητής των “Πρασίνων”, Γιώργος Δώνης, είδε τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν ίσως το χειρότερό τους πρώτο φετινό ημίχρονο. Οι παίκτες του δεν απείλησαν καθόλου την αντίπαλη εστία και ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος δίχως τελική φάση. Αντίθετα υπέπεσαν σε πολλά προσωπικά λάθη και δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν τη μπάλα.

Στην επανάληψη, ανέβασαν κάπως την απόδοσή τους, δημιούργησαν ορισμένες κλασικές ευκαιρίες, όμως τις σπατάλησαν. Ο ρυθμός του αγώνα άνοιξε και το ευτύχημα για τον κύριο Δώνη ήταν ότι ο Σωκράτης Διούδης βρέθηκε σε καλό απόγευμα και κατέβασε ρολά.

Το “Τριφύλλι” δεν κατάφερε να συνεχίσει στο δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων και έχασε πολύτιμο έδαφος για τη μάχη που δίνει για την πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Πιο κάτω θα δούμε καρέ-καρέ τις φάσεις της ισόπαλης αναμέτρησης. Η πρώτη καλή στιγμή της συνάντησης έγινε στο 31ο λεπτό όταν το μακρινό σουτ που επιχείρησε ο Κουρμπέλης πέρασε μακριά από την αντίπαλη εστία. Ενδεικτικό του κακού θεάματος που παρουσίασαν οι δύο ομάδες στα πρώτα 45 λεπτά αποτελεί το γεγονός ότι δε δημιουργήθηκε κάποια άλλη καλή στιγμή. Στο 52ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση φάουλ του  Αριγίμπι, η μπάλα πέρασε από όλους έφτασε στον Λουσέρο, ο οποίος από κοντινή απόσταση και σε κενή εστία έκανε το σουτ αλλά σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 53ο λεπτό ο Σανιά με σωτήριο τάκλιν απομάκρυνε σε κόρνερ προ του Χατζηγιοβάνη. Στο 57ο λεπτό ο Κνετ απομάκρυνε με τα πόδια το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε ο Μακέντα. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Χατζηγιοβάνης, ο Σένκεφελντ πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Διούδης μπλόκαρε το σουτ του Ντίας μέσα από την περιοχή. Στο 61ο λεπτό ο Γιόχανσον έκανε το σουτ αλλά ο Λουσέρο τελευταία στιγμή έβαλε την προβολή και το έδιωξε σε κόρνερ. Στο 63ο λεπτό το μακρινό σουτ στην κίνηση του Τσιγγάρα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 77ο λεπτό έπειτα από φάουλ του Χατζηγιοβάνη, ο Κουρμπέλης έκανε το σουτ με τη μία αλλά δε βρήκε στόχο. Στο 93ο λεπτό ο Ντίας βρέθηκε σε θέση βολής, έκανε το σουτ από πλάγια θέση αλλά ο Διούδης οριζοντιώθηκε και το απομάκρυνε.

Ο κύριος Δώνης παρέταξε την ομάδα του με τους Διούδη, Χατζηθεοδωρίδη, Γιόχανσον, Μπουζούκη (65΄ Περέα), Σένκεφελντ, Κουρμπέλη, Πούγγουρα, Δώνη (86΄ Νούνες), Κολοβό (77΄ Μόλο), Χατζηγιοβάνη και Μακέντα.

Οι φάσεις της αναμέτρησης

Αφήστε μια απάντηση