Δεύτερη σερί νίκη για τον Παναθηναϊκό στη Super League

Μετά τη νίκη του επί της Βέροιας, ο Παναθηναϊκός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, αφού επικράτησε και του Αστέρα Τρίπολης με 2-0. Στο παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή, 13/12/2015, στο γήπεδο της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας”, οι παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και στοίχημα πως επικράτησαν δίκαια.

Με τη νίκη του αυτή ο Παναθηναϊκός πλησίασε στους δύο βαθμούς την ΑΕΚ και πλέον βρίσκεται μόνος στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Η εικόνα του αγώνα

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν πολύ κακή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το ίδιο συνέβαινε και με τους παίκτες του Αστέρα. Σε ένα πολύ κακό πρώτο σαρανταπεντάλεπτο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες βελτιώθηκαν αρκετά, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που έφτασε στην επίτευξη του γκολ με τον Νίκο Καρέλη στο 72’. Ο Έλληνας επιθετικός τελείωσε όμορφα τη φάση μετά από πάσα του Πέτριτς και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Ο Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει και θα μπορούσε να ισοφαρίσει, αν οι παίκτες του ήταν πιο προσεκτικοί. Τελικά αυτό δε συνέβη και ο Παναθηναϊκός έφτασε και σε δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα με σκόρερ τον Καλτσά.

Οι δηλώσεις του Στραματσόνι για το παιχνίδι

Ο Αντρέα Στραματσόνι ανέφερε μετά το τέλος του ματς πως ο Παναθηναϊκός σαν “μεγάλη” ομάδα που είναι, θα πρέπει να τελειώνει πιο νωρίς τα παιχνίδια, για να μη δίνει δικαιώματα στον αντίπαλό του.

Ο Ιταλός προπονητής δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του, αλλά τόνισε πως ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος από την εικόνα των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο. Παρόλα αυτά, στάθηκε στη βελτίωση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ δεν παρέλειψε να πει πως οι παίκτες του θα πρέπει να βελτιώσουν πολύ τα τελειώματά τους.

Γαστρεντερίτιδα χτύπησε τους παίκτες

Γαστρεντερίτιδα έπαθαν τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού και απουσίασαν από την προπόνηση της ομάδας τη Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015. Συγκεκριμένα, οι Στιλ, Κλωναρίδης, Αμπέιντ και Κότσαρης, προσβλήθηκαν από τον ιό και πήραν άδεια για να ξεπεράσουν το πρόβλημά τους.

Αφήστε μια απάντηση