Ανέβασαν στροφές οι Κολοβός και Μπουζούκης στον Παναθηναϊκό

Ο δεύτερος γύρος του φετινού μαραθωνίου του πρωταθλήματος της Super League ξεκινάει και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Λαμία στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Το “Τριφύλλι” κυνηγάει αποκλειστικά τη νίκη προκειμένου να μπει εκ νέου σε τροχιά εξάδας.

Οι “Πράσινοι” συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση που ακολουθεί και οι προπονήσεις διεξάγονται σε ιδιαίτερα υψηλή ένταση. Το ευχάριστο για τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Δώνη, αποτελεί το γεγονός ότι μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες τόσο του Δημήτρη Κολοβού όσο και του Γιάννη Μπουζούκη.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Κολοβό, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε ενοχλήσεις στο δικέφαλό του και για το λόγο αυτό δεν έπαιρνε μέρος στις προπονήσεις. Ωστόσο ο Έλληνας άσσος  κατάφερε να τις ξεπεράσει και συμμετείχε σε ολόκληρο το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης. Ο ίδιος είναι σε θέση να αγωνιστεί και τέθηκε αυτόματα στη διάθεση του τεχνικού του.

Επίσης ευχάριστα ήταν τα νέα και για την κατάσταση του Γιάννη Μπουζούκη. Ο Μπουζούκης σε μία ανύποπτη φάση κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης δέχθηκε ένα χτύπημα στον αστράγαλό του και αποχώρησε κυρίως για προληπτικούς λόγους. Όμως η κατάστασή του δεν εμπνέει την παραμικρή ανησυχία και ο 21χρονος μεσοεπιθετικός γυμνάστηκε με την υπόλοιπη ομάδα. Ο ταλαντούχος άσσος θα δώσει κανονικά το παρών στην αποστολή και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού.

Από εκεί και πέρα, ο κύριος Δώνης θα παρατάξει την ομάδα του δίχως να υπολογίζει στους Ματίας Γιόχανσον, Μπαρτ Σένκεφελντ και Χρήστο Δώνη. Οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και στην αναμέτρηση με τη Λαμία θα εκτίσουν την ποινή τους. Βέβαια ο Γιόχανσον θα απουσιάσει και από τον αγώνα με τον Άρη (στις 22/12), μιας και έχει αντικρίσει την κίτρινη κάρτα επτά φορές και θα πρέπει να λείψει από δύο ματς.

Κατά τα άλλα, οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Αχιλλέας Πούγγουρας εξέτισαν την ποινή τους στον αγώνα με το Βόλο και θα επιστρέψουν στην αποστολή αλλά και στους έντεκα πρώτους.

Επίσης, το παρών θα δώσει και ο Γκαγιάς Ζαχίντ. Ο Νορβηγός έχει ξεπεράσει πλήρως το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και παρά το γεγονός ότι δεν έχει ρυθμό λόγω της μακράς απουσίας του αναμένεται να πάρει θέση βασικού.

Από την άλλη, ο κύριος Δώνης θα έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του, μιας και κανείς άλλος δεν ταλαιπωρείται από κάποιο πρόβλημα τραυματισμού μέχρι στιγμής.

Η αναμέτρηση με τη Λαμία θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο 14 Δεκεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 19:30 ώρα Ελλάδος.

Αφήστε μια απάντηση