Αμφίβολος ο Πούγγουρας με τον ΑΡΗ

Το ματς με τον ΟΦΗ ανήκει οριστικά στο παρελθόν και ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 19:30 ώρα Ελλάδος.

Εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι που έπεται είναι ο Αχιλλέας Πούγγουρας. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός στην τελευταία προπόνηση πήρε μέρος σε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του θα κριθεί την ύστατη στιγμή. Ο δυναμικός στόπερ το ερχόμενο διάστημα θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και τα αποτελέσματα αυτών θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό εάν θα δώσει το παρών.

Επίσης ο κύριος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει τόσο στον Ματίας Γιόχανσον όσο και στον Μπαρτ Σένκεφελντ. Αμφότεροι είναι τιμωρημένοι και στον αγώνα με τον Άρη θα εκτίσουν την ποινή τους.

Από εκεί και πέρα, ο κύριος Δώνης θα έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του αφού κανείς άλλος μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Αφήστε μια απάντηση