Αγγαρεία έκανε στην Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Κέρκυρα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση και την πρωτιά στον όμιλο του Κυπέλλου. Παρά το γεγονός, όμως, πως η ομάδα έπαιξε με αρκετούς αναπληρωματικούς που θα ήθελαν να αποδείξουν την αξία τους στον Αντρέα Στραματσόνι, η εικόνα του “Τριφυλλιού” στοίχημα πως δεν ήταν καθόλου καλή.

Τελικά, παρά το 1-1, ο Παναθηναϊκός τερμάτισε πρώτος στον όμιλο, το οποίο θα συνέβαινε ακόμη και σε περίπτωση ήττας. Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που ενδιαφέρει τους “πράσινους” και αυτό το έχει τονίσει και ο προπονητής τους. Μετά την κλήρωση της Παρασκευής, ο Παναθηναϊκός δε θα έχει εύκολο έργο, αφού θα τεθεί αντιμέτωπος στη διοργάνωση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αποστολή στην Κομοτηνή για το πρωτάθλημα

Στον Παναθηναϊκό πλέον έχουν επικεντρωθεί στην προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό για τη Super League. Το εν λόγω παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015, στις 19:30 και όλοι στην ομάδα γνωρίζουν πως η νίκη είναι αναγκαία για να παραμείνουν κοντά στη δεύτερη θέση.

Στις προπονήσεις της ομάδας δεν παίρνουν μέρος Μπεργκ, Πέτριτς και Τελάντερ, ενώ εκτός παραμένει και ο Χρήστος Δώνης, ο οποίος έπαθε διάστρεμμα. Όπως και να ‘χει, όμως, ο τελευταίος δύσκολα θα ήταν στην αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για τον Μπουμάλ

Ο Μπουμάλ του Πανιωνίου είναι ένας παίκτης που φαίνεται πως απασχολεί ιδιαίτερα τον Παναθηναϊκό. Ο ίδιος ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στο “Τριφύλλι”, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν την επόμενη εβδομάδα και θα κριθούν σύμφωνα με τα “θέλω” της ομάδας της Νέας Σμύρνης και του παίκτη.

Αφήστε μια απάντηση