Πέταξε πάλι ένα ημίχρονο ο Παναθηναϊκός

Για ακόμη ένα ματς, ο Παναθηναϊκός πέταξε πάλι το πρώτο ημίχρονο στον κάδο των αχρήστων, με συνέπεια να έρθει ισόπαλος στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Άρη για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League με σκορ 0-0.

Όπως συνέβη στα προηγούμενα παιχνίδια, έτσι και σε αυτό, το “Τριφύλλι” παρουσιάστηκε κατώτερο των περιστάσεων στο πρώτο μέρος, υπέπεσε σε πολλά λάθη στο χώρο της μεσαίας γραμμής, με αποτέλεσμα να μη δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Στην επανάληψη, οι ποδοσφαιριστές των “Πρασίνων” ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, βρήκαν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν συνθήκες ώστε να πετύχουν το γκολ της νίκης. Ωστόσο σπατάλησαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, με συνέπεια να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας.

Πάντως ο Παναθηναϊκός στοίχημα πως θα μπορούσε να φύγει από την αναμέτρηση με τους τρεις πόντους αλλά η κεφαλιά του Κουρμπέλη στο 82ο λεπτό σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Όσον αφορά την εικόνα του ματς, η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα πραγματοποιήθηκε στο 5ο λεπτό όταν το σουτ που επιχείρησε ο Ινσούα αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή πέρασε εκτός στόχου. Στο 12ο λεπτό ο Διούδης μπλόκαρε σταθερά το σουτ του Λάρσον από διαγώνια θέση. Στο 18ο λεπτό το μακρινό σουτ του Σάσα κόντραρε και πέρασε δίπλα από την εστία του Διούδη. Στο 50ο λεπτό ο Δώνης από μακρινή απόσταση δοκίμασε το πόδι του αλλά ο Κουέστα έπεσε στη γωνία του και το απομάκρυνε. Στο 56ο λεπτό έπειτα από κόρνερ του Μπουζούκη, ο Νούνες πήρε την κεφαλιά από ευνοϊκή θέση αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία. Στο 64ο λεπτό ο Μπουζούκης τροφοδότησε τον Μακέντα, αυτός αφού κέρδισε τις κόντρες βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 74ο λεπτό ο Διούδης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε το σουτ του Φετφατζίδη από πλάγια θέση. Στο 82ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ζαχίντ, ο Κουρμπέλης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 85ο λεπτό η κεφαλιά του Ρόουζ πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, χρησιμοποίησε τους Διούδη, Πούγγουρα, Μπουζούκη (74΄ Χατζηθεοδωρίδη), Νούνες, Αποστολάκη, Χατζηγιοβάνη (66΄ Ζαχίντ), Ινσούα, Δώνη, Κουρμπέλη, Περέα (83΄ Καμπετσή) και Μακέντα.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα

Αφήστε μια απάντηση