Την αγωνιστική επάνοδο του Ζαχίντ περιμένει ο Παναθηναϊκός

Πριν λίγες ημέρες ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, έδωσε στους ποδοσφαιριστές του πενθήμερο ρεπό προκειμένου να περάσουν τις διακοπές των Χριστουγέννων με τα οικεία τους πρόσωπα και παράλληλα να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί.

Το ρεπό των παικτών σιγά-σιγά ολοκληρώνεται και οι παίκτες του “Τριφυλλιού” επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι που έπεται με τον Ολυμπιακό.

Ένας από τους παίκτες που περιμένει διακαώς την αγωνιστική του επάνοδο ο κύριος Δώνης είναι ο Γκαγιάς Ζαχίντ. Ο Ζαχίντ το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό που αντιμετώπιζε στο γόνατό του. Ο Νορβηγός μέσος έμεινε περίπου ένα μήνα εκτός δράσης για να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έχει επιστρέψει κανονικά στη δράση και πήρε χρόνο συμμετοχής τόσο στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ όσο και σε αυτή με τον Άρη. Ωστόσο δεν κατάφερε να δείξει τον καλό του εαυτό, καθώς φαίνεται πως επηρεάστηκε από την αγωνιστική του απραξία.

Ο κύριος Δώνης θα προσπαθήσει να ανεβάσει το ηθικό του ποδοσφαιριστή του και να σταθεί στο πλευρό του, αφού θεωρεί ότι με την απόδοσή του μπορεί να καθορίσει το αποτέλεσμα ενός αγώνα.

Ο Ζαχίντ είναι αναμφίβολα ο πιο ποιοτικός μέσος που διαθέτει η ομάδα και θα προσπαθήσει άμεσα να ανεβάσει στροφές προκειμένου να φορτσάρει ενόψει των σημαντικών αγώνων που έπονται.

Επιπλέον ένα από τα στοιχήματα του κυρίου Δώνη είναι η αγωνιστική επάνοδος και του Δημήτρη Κολοβού. Ο Έλληνας άσσος δεν έχει προσφέρει μέχρι στιγμής τα αναμενόμενα και συχνά πυκνά ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, με συνέπεια να μένει εκτός αποστολής. Ο 26χρονος μέσος δεν είχε καθόλου καλή εικόνα στα τελευταία παιχνίδια των “Πρασίνων” και πρέπει να βελτιώσει την εικόνα του αλλά και να δώσει λύσεις στον επιθετικό τομέα.

Αφήστε μια απάντηση