Παναθηναϊκός: Ξεκουράζει τέσσερις ο Δώνης

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έχει στρέψει την προσοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το “Τριφύλλι” συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την προετοιμασία του ενόψει του παιχνιδιού που έπεται και οι προπονήσεις διεξάγονται σε ιδιαίτερα υψηλή ένταση. Η τελευταία προπόνηση περιελάμβανε πρόγραμμα αποφόρτισης στο γυμναστήριο για όσους παίκτες βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στο ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ οι υπόλοιποι μετείχαν σε πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ενώ μετά έριξαν το βάρος στην τακτική.

Οι “Πράσινοι” πρέπει να ξεχάσουν άμεσα τα όσα συνέβησαν στο αιώνιο ντέρμπι και να κάνουν το πρώτο βήμα ώστε να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο τελικός του Κυπέλλου αποτελεί το μεγάλο στοίχημα της ομάδας και για να φτάσει εκεί πρέπει να περάσει το εμπόδιο του ΠΑΣ.

Για την πρώτη μάχη με τον ΠΑΣ, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, δε θα έχει στη διάθεσή του τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Μαρκ Σένκεφελντ, Εμάνουελ Ινσούα, Φεντερίκο Μακέντα και Ματίας Γιόχανσον.

Ο κύριος Δώνης αποφάσισε να τους αφήσει εκτός αποστολής προκειμένου να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί. Οι τέσσερις παίκτες είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένοι από τα συνεχόμενα ματς και χρειάζονται ανάσες.

Από εκεί και πέρα, ο κύριος Δώνης θα έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του, αφού μέχρι στιγμής κανείς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αλλά ούτε είναι τιμωρημένος.

Όπως ανακοίνωσε ο προπονητής του ΠΑΟ στην αποστολή θα δώσει το παρών η πλειοψηφία των θεωρητικά βασικών, ενώ σε αυτή θα μετέχουν και ορισμένοι νεαροί. Συγκεκριμένα ο κύριος Δώνης συμπεριέλαβε τους Διούδη, Χριστογεώργο, Μπεκ, Αλεξανδρόπουλο, Ξενόπουλο, Δώνη, Θεοχάρη, Κολοβέτσιο, Ζαγαρίτη, Περέα, Κολοβό, Χατζηθεοδωρίδη, Καμπετσή, Σερπέζη, Νούνες, Κουρμπέλη, Αποστολάκη, Ζαχίντ, Πούγγουρα, Χατζηγιοβάνη, Μαυρομάτη και Μπουζούκη.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στο αρχικό του σχήμα και θέση στους έντεκα πρώτους διεκδικούν οι Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Περέα και Κολοβέτσιος.

Κατά τα άλλα οι υπόλοιποι όπως όλα δείχνουν θα είναι οι ίδιοι με αυτούς που ξεκίνησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Δηλαδή οι Διούδης, Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης και Μπουζούκης.

Το ματς του “Τριφυλλιού” με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη 8 Ιανουαρίου και θα αρχίσει στις 17:15 ώρα Ελλάδος.

Αφήστε μια απάντηση