Πάνοπλος για την ανατροπή ο Παναθηναϊκός

Με στοίχημα την ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου ματς, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΣ Γιάννινα στην ρεβάνς των δύο ομάδων για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος. Στο πρώτο παιχνίδι, το “Τριφύλλι” είχε γνωρίσει την ήττα με σκορ 1-0 και πλέον καλείται να ανατρέψει τη εις βάρος του κατάσταση.

Η προετοιμασία των “Πρασίνων” συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και οι προπονήσεις διεξάγονται σε ιδιαίτερα υψηλή ένταση. Μάλιστα έπειτα από απόφαση τόσο της διοίκησης όσο και του τεχνικού, Γιώργου Δώνη, οι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν σε ξενοδοχείο της επόμενες ημέρες ως αποστολή, αφού υπάρχουν συνεχόμενα κρίσιμα παιχνίδια αρχής γενομένης από το ματς με τον ΠΑΣ.

Το ευχάριστο για τον κύριο Δώνη αποτελεί το γεγονός ότι μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, αφού μέχρι στιγμής κανείς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αλλά ούτε είναι τιμωρημένος. Άπαντες μετείχαν σε ολόκληρο το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης και τέθηκαν αυτόματα στη διάθεση του προπονητή τους.

Ο κύριος Δώνης θα παρατάξει την ομάδα του με όλα τα όπλα και δε θα προβεί σε αλλαγές, όπως έκανε στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων. Έτσι, φανέλα βασικού αναμένεται να πάρουν όσοι ξεκίνησαν στην τελευταία αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Συγκεκριμένα στους έντεκα πρώτους εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρεθούν οι Διούδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Δώνης, Κουρμπέλης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης και Μακέντα.

Η αναμέτρηση που έπεται είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου και θα ξεκινήσει στις 17:15 ώρα Ελλάδος.

Αφήστε μια απάντηση