Σημάδια βελτίωσης έδειξε στην επίθεση ο Παναθηναϊκός

Οι διακοπές των Χριστουγέννων φαίνεται πως βοήθησαν αρκετούς παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά όχι όλους. Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι επικράτησε με 4-2 του Παναιτωλικού στην άδεια λόγω τιμωρίας “Λεωφόρο Αλεξάνδρας”, έδειξε πολύ καλά στοιχεία στην επίθεση, αλλά προβλημάτισε στην άμυνα.

Η εικόνα του αγώνα

Ο Παναιτωλικός θέλησε να πιάσει στον “ύπνο” τους γηπεδούχους και εν μέρει τα κατάφερε, αφού προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό. Το γκολ αυτό, όμως, φαίνεται πως αφύπνισε τους γηπεδούχους, οι οποίοι κατάφεραν να φέρουν τα πάνω, κάτω, μόλις σε λίγα λεπτά. Συγκεκριμένα, στο 6ο λεπτό ο Αμπέιντ, έπειτα από ωραίο συνδυασμό των επιθετικών των “πρασίνων”, έκανε το 1-1, ενώ στο 11ο λεπτό ο Κλωναρίδης έδωσε έτοιμο γκολ στον Πέτριτς, με τον τελευταίο να κάνει την ολική ανατροπή μέσα σε λίγα λεπτά. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι κράτησαν για λίγο το προβάδισμα, αφού στο 16ο λεπτό ο Παναιτωλικός ισοφάρισε σε 2-2, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να έχει την πρωτοβουλία και να παίρνει ξανά το προβάδισμα με το δεύτερο γκολ του Πέτριτς στο ματς. Το 3-2 παρέμενε μέχρι και τα τελευταία λεπτά και στοιχηματίζουμε πως αν δεν ήταν ο Στιλ, ο Παναιτωλικός θα είχε φτάσει στην ισοφάριση. Τελικά ο Αμπέιντ έκανε το 4-2 στις καθυστερήσεις του ματς και σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

Οι δηλώσεις του Στραματσόνι

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του ματς στάθηκε στην αμυντική γραμμή της ομάδας του, η οποία δεν απέδωσε καθόλου καλά. Ο Στραματσόνι ανέφερε πως στο συγκεκριμένο κομμάτι οι “πράσινοι” χρειάζονται σκληρή δουλειά. Επιπλέον, ο ίδιος έδωσε συγχαρητήρια στους επιθετικούς της αντίπαλης ομάδας, υποστηρίζοντας πως έκαναν πολύ καλό παιχνίδι.

Επόμενος αντίπαλος του Παναθηναϊκού είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας για το Κύπελλο Ελλάδας. Οι δύο ομάδες θα παίξουν το πρώτο μεταξύ τους ματς την Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2016, στις 15:00 και στον Παναθηναϊκό καλούνται να προετοιμαστούν κατάλληλα για το συγκεκριμένο ματς, αφού το Κύπελλο αποτελεί πλέον το βασικό στόχο της ομάδας.

Αφήστε μια απάντηση