Παναθηναϊκός: Με το μυαλό στον Ατρόμητο

Το ματς με τη Ξάνθη ανήκει οριστικά στο παρελθόν και στον Παναθηναϊκό έχουν στρέψει αποκλειστικά την προσοχή του στην εντός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με αντίπαλο τον Ατρόμητο για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι “Πράσινοι” θέλουν να… χτίσουν πάνω στις νίκες επί του Πανιωνίου και της Ξάνθης, να διευρύνουν το αήττητό τους και να παραμείνουν σε τροχιά play off.

Η προετοιμασία του “Τριφυλλιού” συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και οι προπονήσεις διεξάγονται σε ιδιαίτερα υψηλή ένταση. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Δώνης, καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει του παιχνιδιού που ακολουθεί δίχως σε αυτά να συμπεριλαμβάνει τους Γιάννη Μπουζούκη και Ζοάο Νούνες.

Τόσο ο Γιάννης Μπουζούκης όσο και ο Ζοάο Νούνες συνέχισαν το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθούν και δε υπολογίζονται για τον αγώνα που έπεται. Οι δύο ποδοσφαιριστές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και τέθηκαν αυτόματα νοκ άουτ.

Όσον αφορά τον Γιάννη Μπουζούκη, ο 22χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται να ανεβάσει στροφές  στο τέλος της εβδομάδας που διανύουμε και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα χάσει και τον αγώνα με τη Λάρισα (στις 25/01).

Αντίθετα, ο Νούνες δείχνει να ξεπερνάει σιγά-σιγά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και η κατάστασή του έχει παρουσιάσει αισθητή βελτίωση. Ο Πορτογάλος όπως όλα δείχνουν θα ανεβάσει στροφές το επόμενο διάστημα και θα προσπαθήσει να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Στοίχημά του είναι να δώσει το παρών στο παιχνίδι με τη Λάρισα.

Από την άλλη, στην τελευταία προπόνηση ο κύριος Δώνης είδε τον Κώστα Αποστολάκη να παίρνει μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα. Ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας ξεπέρασε πλήρως το διάστρεμμα που αντιμετώπιζε από το πρώτο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδος και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του προπονητή του. Μάλιστα η επάνοδός του στις προπονήσεις έγινε πιο γρήγορα από το αναμενόμενο.

Από εκεί και πέρα, οι Αλεξανδρόπουλος, Σέχου και Κότσαρης προπονήθηκαν ατομικά και δε θα δώσουν το παρών στην αναμέτρηση που ακολουθεί. Κατά τα άλλα, ο κύριος Δώνης μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του αφού κανείς άλλος μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αλλά ούτε είναι τιμωρημένος.

Το ματς μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ατρόμητου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου και θα αρχίσει στις 19:30 ώρα Ελλάδος.

Αφήστε μια απάντηση