Παναθηναϊκός: Ταλαιπωρείται από αιμάτωμα ο Νάγκι

Το μεγάλο στοίχημα του Παναθηναϊκού, όπως έχουν δηλώσει άπαντες στην ομάδα, για την τρέχουσα σεζόν είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος. Για να πετύχει το “Τριφύλλι” το στοίχημά του πρέπει αρχικά να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΟΚ, τον οποίο αντιμετωπίζει στους “8” της διοργάνωσης.

Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων βρίσκεται προ των πυλών, καθώς οι “Πράσινοι” αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την ομάδα της Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου και ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:30 ώρα Ελλάδος.

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να κάνει το πρώτο βήμα και να διεκδικήσει τις πιθανότητές του για την είσοδό του στην επόμενη φάση του θεσμού. Η προετοιμασία του συλλόγου συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και οι προπονήσεις διεξάγονται σε ιδιαίτερα υψηλή ένταση.

Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Δώνης, καταστρώνει τα πλάνα του και αναμένεται να επιλέξει ένα πιο συντηρητικό σχήμα σε σχέση με αυτό που χρησιμοποίησε στον αγώνα του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ.

Ο κύριος Δώνης αναμένεται να προβεί σε ορισμένες αλλαγές στο αρχικό του σχήμα και θέλει να δώσει άλλον αέρα στην ενδεκάδα. Όπως όλα δείχνουν, η μία αλλαγή αφορά στον Ντομινίκ Νάγκι.

Ο Πολωνός ακραίος επιθετικός στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, δέχθηκε χτύπημα από τον Γιαννούλη με συνέπεια να υποστεί αιμάτωμα. Ο ίδιος στην τελευταία προπόνηση πήρε μέρος σε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Ο Νάγκι πάντως κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε να είναι σε θέση να αγωνιστεί και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα δώσει κανονικά το παρών στην αποστολή.

Ο 24χρονος εξτρέμ όμως δύσκολα θα βρεθεί στους έντεκα πρώτους, καθώς αφενός προέρχεται από δύο σερί γεμάτα παιχνίδια και αφετέρου αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Όπως όλα δείχνουν τη θέση του Ούγγρου στους έντεκα που θα ξεκινήσουν θα πάρει ο Γιάννης Μπουζούκης.

Επίσης ο Δημήτρης Κουρμπέλης εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη γάμπα του. Λόγω των ενοχλήσεων, ο αρχηγός του “Τριφυλλιού” έγινε αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα πρωταθλήματος. Ο 26χρονος χαφ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα προφυλαχθεί, διότι ο κύριος Δώνης δε φαίνεται διατεθειμένος να ρισκάρει με τη συμμετοχή του. Αντικαταστάτης του όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Ανουάρ.

Ο Ανουάρ όπως όλα δείχνουν θα πάρει φανέλα βασικού προκειμένου να προσφέρει περισσότερα τρεξίματα στο χώρο της μεσαίας γραμμής και θα αποτελέσει με τον Χρήστο Δώνη το δίδυμο των χαφ.

Κατά τα άλλα, οι υπόλοιποι θα είναι οι ίδιοι με αυτούς που ξεκίνησαν στο ντέρμπι της Κυριακής.

Από εκεί και πέρα, ο κύριος Δώνης μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του, αφού μέχρι στιγμής κανείς άλλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αλλά ούτε είναι τιμωρημένος.

Αφήστε μια απάντηση