Τέλος το νικηφόρο σερί για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε εκτός έδρας την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Το “Τριφύλλι” προερχόταν από τέσσερις διαδοχικές επικρατήσεις και βρισκόταν σε εξαιρετική περίοδο φορμαρίσματος. Ωστόσο, οι “Πράσινοι” έβαλαν τέλος στο νικηφόρο σερί τους, καθώς γνώρισαν την ήττα με σκορ 1-0 και ουσιαστικά έβαλαν τέλος στις ελπίδες για κατάκτηση της τρίτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, παρέταξε την ομάδα του με εκπλήξεις στην αρχική της ενδεκάδα, καθώς έδωσε φανέλα βασικού στους Μπεκ και Καμπετσή αντί των Νάγκι και Μακέντα. Η κίνηση αυτή στοίχημα πως δε του βγήκε, καθώς ο Μπεκ δεν κατάφερε να δημιουργήσει ρήγματα στην αριστερή πλευρά της ΑΕΚ και να ανοίξει το παιχνίδι της ομάδας του και από την άλλη ουδέποτε οι αντίπαλοι αμυντικοί αισθάνθηκαν την παρουσία του Καμπετσή.

Οι παίκτες του για ακόμη έναν αγώνα τα βρήκαν σκούρα στη διάσπαση της αντίπαλης άμυνας, αφού μπορεί να είχαν την κατοχή, ωστόσο δεν μπορούσαν να μπούνε με αξιώσεις στην περιοχή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απειλούν κυρίως με μακρινά σουτ, τα οποία όμως δε δυσκόλεψαν τον Μπάρκα.

Το “Τριφύλλι” παρουσιάστηκε ακίνδυνο, με αποτέλεσμα να φύγει με άδεια χέρια από την αναμέτρηση.

Όσον αφορά την εικόνα του παιχνιδιού, η πρώτη καλή στιγμή του ματς έγινε στο 4ο λεπτό όταν το σουτ του Χατζηθεοδωρίδη από τα όρια της περιοχής δε βρήκε στόχο. Στο 7ο λεπτό ο Δώνης δοκίμασε το πόδι του έξω από τη μεγάλη περιοχή, όμως το σουτ πέρασε μακριά από την αντίπαλη εστία. Στο 9ο λεπτό ο Αραούχο με εξαιρετικό σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Διούδη, και σημείωσε το 1-0. Στο 17ο λεπτό ο Μπουζούκης από μακρινή απόσταση δοκίμασε τη τύχη του, όμως ο Μπάρκας έπεσε και απομάκρυνε. Στο 20ο λεπτό ο Διούδης με το ένα χέρι έδιωξε το σουτ του Λόπες και αφού η μπάλα πρώτα κόντραρε και άλλαξε πορεία. Στο 42ο λεπτό ο Χατζηθεοδωρίδης από μακριά έκανε το σουτ αλλά ο Μπάρκας μπλόκαρε εύκολα. Στο 44ο λεπτό ο Μπουζούκης επιχείρησε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή όμως ο Μπάρκας έπεσε και μάζεψε. Στο 60ο λεπτό έπειτα από φάση διαρκείας, ο Χατζηγιοβάνης έκανε το σουτ από ευνοϊκή θέση μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 82ο λεπτό ο Διούδης με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Κρστίτσιτς.

Ο κύριος Δώνης χρησιμοποίησε τους Διούδη, Χατζηθεοδωρίδη, Μπουζούκη (58΄ Ζαχίντ), Σένκεφελντ, Γιόχανσον, Καμπετσή (58΄ Μακέντα), Πούγγουρα, Ανουάρ, Μπεκ, Χατζηγιοβάνη (65΄ Νατζ) και Δώνη.

Αφήστε μια απάντηση