Παναθηναϊκός: Μικροπροβλήματα οι Κουρμπέλης και Αγιούμπ

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League μπαίνει στην τελική της ευθεία και ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης για την 25η αγωνιστική.

Το “Τριφύλλι” έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την είσοδό του στα play off, ωστόσο η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και οι προπονήσεις διεξάγονται σε ιδιαίτερα υψηλή ένταση.

Ο τεχνικός του συλλόγου, Γιώργος Δώνης, όπως έχει τονίσει αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές προκειμένου να πάρουν εμπειρίες και να δει την αγωνιστική τους κατάσταση. Στο προηγούμενο ματς με τον Παναιτωλικό, ο κύριος Δώνης είχε δώσει φανέλα βασικού στον Βαγιαννίδη. Ο νεαρός άσος τα πήγε εξαιρετικά, καθώς πέτυχε γκολ και μοίρασε ασίστ, και σε γενικές γραμμές τράβηξε την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Ο Βαγιαννίδης όπως όλα δείχνουν θα βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα και στον αγώνα που ακολουθεί. Όμως δε θα είναι μόνο αυτός. Ο προπονητής των “Πρασίνων” σκέφτεται να ξεκινήσει από την αρχή τον Αλεξανδρόπουλο αλλά και τον Αποστολάκη ώστε να τους δώσει ευκαιρίες.

Κατά τα άλλα, ο κύριος Δώνης είδε τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Γιασίν Αγιούμπ να μην παίρνουν μέρος στην τελευταία προπόνηση.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο αρχηγός της ομάδας το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη γάμπα του, με συνέπεια να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία αλλά δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να προφυλαχθεί ενόψει play off. Έτσι η συμμετοχή του θα κριθεί την ύστατη στιγμή.

Επίσης ο Γιασίν Αγιούμπ αντιμετωπίζει ενοχλήσεις το γόνατό του. Ο Μαροκινός μέσος υποβλήθηκε σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί ακριβώς το μέγεθος του τραυματισμού του. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι δεν αντιμετωπίζει κάτι μεμπτό και για προληπτικούς κυρίως λόγους πήρε μέρος σε ατομικό πρόγραμμα. Ο 25χρονος χαφ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρεθεί κανονικά στην ενδεκάδα, όμως δύσκολα θα πάρει φανέλα βασικού.

Από εκεί και πέρα, οι Δημήτρης Κολοβέτσιος και Εμάνουελ Ινσούα συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα θεραπείας που ακολουθούν. Ο πρώτος δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 1,5 μήνα, ενώ ο δεύτερος συγκεντρώνει ορισμένες πιθανότητες για να δώσει το παρών στην 18αδα.

Επιπλέον για την αναμέτρηση με τον Αστέρα δεν υπολογίζονται οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Ματίας Γιόχανσον. Αμφότεροι έχουν συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή τους.

Από την άλλη, ο κύριος Δώνης θα έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του αφού κανείς άλλος μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αλλά ούτε είναι τιμωρημένος.

Η συνάντηση με τον Αστέρα είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και θα ξεκινήσει στις 19:30 ώρα Ελλάδος.

Αφήστε μια απάντηση