Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις στο δικέφαλο ο Νατζ

Αυτό το σαββατοκύριακο ως γνωστόν δε θα υπάρξει αγωνιστική δράση εξαιτίας του κοροναϊού. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έχει κάποια επίσημη αγωνιστική υποχρέωση ωστόσο οι προπονήσεις της ομάδας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Στην τελευταία προπόνηση του συλλόγου, ένα απρόοπτο γεγονός περίμενε τον τεχνικό του “Τριφυλλιού” Γιώργο Δώνη. Συγκεκριμένα ο κύριος Δώνης είδε τον Ντομινίκ Νατζ κατά τη διάρκεια του προγράμματος να αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στο πόδι του και να αποχωρεί.

Κατά τη διάρκεια ενός μέρους του προγράμματος, ο Νατζ ενημέρωσε τον προπονητή του ότι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο του δεξιού του ποδιού και δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει την προπόνηση.

Ο 24χρονος ακραίος επιθετικός αποχώρησε άμεσα και άπαντες στο “Πράσινο” στρατόπεδο περιμένουν τα νέα για την κατάστασή του. Ο Ούγγρος εξτρέμ τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση προκειμένου να γίνει γνωστό το μέγεθος του τραυματισμού του.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής θα κρίνουν το χρόνο που θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης και τη θεραπεία που θα ακολουθήσει. Πάντως από τη στιγμή που το πρωτάθλημα διακόπηκε για τις επόμενες τουλάχιστον δύο εβδομάδες, ο Νατζ έχει όλο το χρόνο μπροστά του ώστε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και να είναι σε θέση να αγωνιστεί με την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Από εκεί και πέρα, στην προπόνηση δεν πήραν μέρος οι Εμάνουελ Ινσούα, Αχιλλέας Πούγγουρας και Γιασίν Αγιούμπ. Οι τρεις παίκτες συνέχισαν το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθούν, με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός.

Ο Γιασίν Αγιούμπ φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τη φλεβική θρόμβωση που αντιμετώπιζε, μιας και ο υπέρηχος στον οποίο υποβλήθηκε ήταν καθαρός. Ο οργανισμός του Μαροκινού χαφ απέβαλε το πρόβλημα και σταδιακά ο ίδιος θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Όμως παραμένει ακόμα αβέβαιο εάν θα δώσει το παρών στα play off. Όπως όλα δείχνουν, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δε φαίνονται διατεθειμένοι να ρισκάρουν με την υγεία του ποδοσφαιριστή και θα τον κρατήσουν εκτός δράσης.

Επίσης, οι Δημήτρης Κολοβέτσιος και Δημήτρης Κολοβός συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα για να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούν. Κατά τα άλλα, ο κύριος Δώνης είχε όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του αφού κανείς άλλος μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Αφήστε μια απάντηση