Για τελευταία φορά στο Κορωπί ο Παναθηναϊκός

Για τελευταία φορά βρέθηκαν στο Κορωπί οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Αρχικά παρά το γεγονός ότι οι προπονήσεις του “Τριφυλλιού” ήταν προγραμματισμένες να σταματήσουν μέχρι την Τετάρτη, επειδή η κατάσταση που βιώνει η χώρα επιδεινώθηκε λόγω της εξάπλωσης του κοροναϊού, οι προπονήσεις μετά από απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού αναβλήθηκαν μέχρι τις 27 Μαρτίου.

Όπως είναι λογικό οι παίκτες δε θα βρεθούν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μέχρι νεοτέρας και θα παραμείνουν σπίτια τους για λόγους ασφάλειας και υγείας. Πριν λίγες ημέρες, για να αποφευχθεί η πολυκοσμία στο Κορωπί, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ και πέρασαν για τελευταία φορά την είσοδο του κέντρου.

Εκεί πήραν τα απαραίτητα gps αλλά και ατομικά προγράμματα ειδικής προπόνησης που θα ακολουθήσουν κατά την παραμονή τους στα σπίτια τους. Κατά τη διάρκεια που θα γυμνάζονται θα φορούν τα gps προκειμένου να αποθηκεύονται τα δεδομένα και να έχει τη δυνατότητα το προπονητικό τιμ να τα αναλύσει όταν θα επιστρέψουν άπαντες σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Μάλιστα η συγκεκριμένη ενέργεια πραγματοποιήθηκε και κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών και πριν οι ποδοσφαιριστές ξεκινήσουν την καλοκαιρινή τους προετοιμασία.

Επίσης, ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου των “Πράσινων”, Γιάννης Λεβάκος, τους έδωσε σαφής οδηγίες για να μην ταξιδέψει κανείς στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια του “ρεπό” ώστε να μην κολλήσουν αλλά και να ακολουθούν ειδική διατροφή.

Από εκεί και πέρα, οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Δημήτρης Κουρμπέλης έστειλαν τα δικά τους μηνύματα μέσω του διαδικτύου για την αντιμετώπιση του κοροναϊού.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ανέφερε πως τους παππούδες τους καλούσαν στον πόλεμο, εσάς σας ζητούν να καθίσετε στο σπίτι σας και στον καναπέ σας. Έχετε την ευχέρεια και τη δυνατότητα να προβείτε σε αυτή την κίνηση;

Επίσης ο Δημήτρης Κουρμπέλης έκανε λόγο για το δύσκολο αγώνα που δίνουν οι συμπολίτες αλλά και η ανθρωπότητα για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έστειλε μήνυμα για πειθαρχία την οποία πρέπει όλοι να επιδιώξουν προκειμένου να βγούνε νικητές από την τεράστια δοκιμασία με τον κοροναϊό.

Αφήστε μια απάντηση