Αύξηση μπάτζετ στον Παναθηναϊκό

Τα πλάνα του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας χρονιάς έχουν αλλάξει για τα καλά έπειτα από την εξάπλωση του κοροναϊού και την αναμονή για την έναρξη των play off του πρωταθλήματος της Super League.

Όπως είναι λογικό, στις τάξεις του “Τριφυλλιού” έχει μπει φρένο στο μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς. Οι αλλαγές που έχει προκαλέσει η επέλαση της πανδημίας έχουν θέσει σε αναμονή τα πράγματα που σχετίζονται με τη μεταγραφική ενίσχυση αλλά και τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αυτά αναμένονται να τεθούν επί τάπητος και ουσιαστικά να ξεκινήσει το χτίσιμο της νέας ομάδας στα τέλη Μαΐου. Βέβαια ο τεχνικός διευθυντής των “Πρασίνων”, Τσάβι Ρόκα, είχε μία πρώτη συζήτηση με τη διοίκηση σχετικά με την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Η συζήτηση διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα και ο κύριος Ρόκα πήρε όλες τις βεβαιώσεις ότι το μπάτζετ θα αυξηθεί και όποια απόφαση και να πάρει θα έχει την πλήρη στήριξη του μεγαλομετόχου της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζο.

Πάντως, ο κύριος Ρόκα πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του προκειμένου να είναι κοντά στους οικείους του στις δύσκολες ώρες που βιώνει ο πλανήτης, προετοίμασε ένα δεύτερο πλάνο το οποίο είναι βασισμένο στις αλλαγές που θα φέρει η πανδημία.

Το επόμενο διάστημα θα γίνει εκ νέου αξιολόγηση της κατάστασης και μόλις παρθεί η οριστική απόφαση σχετικά με την ολοκλήρωση ή μη του πρωταθλήματος, τότε θα γίνει ακριβώς γνωστό πότε θα ξεκινήσει ξανά η εισροή χρημάτων στα ταμεία της διοίκησης.

Από εκεί και πέρα, ο κύριος Ρόκα αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα. Οι “Πράσινοι” έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στον Σωκράτη Διούδη, όμως θέλουν να δημιουργήσουν περισσότερο ανταγωνισμό στη συγκεκριμένη θέση.

Όπως όλα δείχνουν τόσο ο Ξενόπουλος όσο και ο Κότσαρης θα δοθούν με τη μορφή δανεισμού ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να εξελιχθούν. Σε αυτή την περίπτωση δε θα μείνουν στάσιμοι, μιας και θα έχουν ελάχιστες ευκαιρίες τη νέα χρονιά.

Ο κύριος Ρόκα όπως όλα δείχνουν θα κινηθεί για την απόκτηση ενός κίπερ από το εξωτερικό, καθώς οι λύσεις στην εγχώρια αγορά δεν τον έχουν αφήσει ικανοποιημένο. Τέλος οι άνθρωποι του συλλόγου σκέφτονται να προωθήσουν τον Νίκο Χριστογεώργο στη μεγάλη ομάδα.

Αφήστε μια απάντηση