Πάει για το ακατόρθωτο με Ανουάρ ο Παναθηναϊκός

Η μονιμοποίηση των δανεικών ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού είναι ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση για τη διοίκηση της ομάδας. Όπως όλα δείχνουν οι Ανουάρ, Ζαχίντ και Νατζ όταν ολοκληρωθεί η σεζόν θα αποτελέσουν παρελθόν καθώς δύσκολα θα διατεθούν χρήματα για την περαιτέρω παραμονή τους.

Αναμφίβολα η πιο δύσκολη περίπτωση είναι αυτή του Ανουάρ. Ο Μαροκινός μέσος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τη Βαγιαδολίδ και στο συμβόλαιό του υπάρχει οψιόν αγοράς που ανέρχεται στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Η παραμονή του στοίχημα πως είναι εξαιρετικά δύσκολη, ωστόσο ο τεχνικός διευθυντής των “Πρασίνων”, Τσάβι Ρόκα, δε τη θεωρεί χαμένη υπόθεση. Ο κύριος Ρόκα φαίνεται διατεθειμένος να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που υπάρχουν προκειμένου ο 25χρονος χαφ να μείνει κάτοικος Παιανίας.

Το ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ  είναι απλησίαστο για τα οικονομικά δεδομένα του “Τριφυλλιού”, με συνέπεια να καθίσταται αδύνατο να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή.

Πριν λίγες ημέρες, ο κύριος Ρόκα κατέθεσε πρόταση για την ανανέωση του δανεισμού του Ανουάρ για ακόμη ένα χρόνο. Όμως ο τεχνικός διευθυντής της Βαγιαδολίδ απέρριψε την πρόταση. Παράλληλα ο Μαροκινός έχει ως στόχο να καθιερωθεί στο πρωτάθλημα της Ισπανίας και για το λόγο αυτό επιθυμεί να επιστρέψει στην ισπανική ομάδα.

Αυτό κάνει το έργο του κυρίου Ρόκα ακόμα πιο δύσκολο αλλά είναι διατεθειμένος να το παλέψει και να πέσει μαχόμενος.  Ο ίδιος θα προσπαθήσει να εξηγήσει στον νεαρό μέσο τη δυσκολία να βρει βασικό και πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βαγιαδολίδ, η οποία πρέπει αρχικά να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία.

Επίσης θα προσπαθήσει να τον πείσει ότι σε περίπτωση που μείνει ακόμη ένα χρόνο στην Ελλάδα θα έχει γεμάτη σεζόν, θα πάρει παιχνίδια στα πόδια του και θα είναι σε θέση να διεκδικήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις την παραμονή του στον ισπανικό σύλλογο.

Ο κύριος Ρόκα έχει το γνώθι της δυσκολίας στην προσπάθειά του να ανανεώσει το δανεισμό του Ανουάρ, αλλά κρίνει ότι αξίζει να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να κρατήσει έναν ποδοσφαιριστή που έδειξε ικανός στο να κάνει τη διαφορά στο “Τριφύλλι”.

Η περίπτωσή του μπορεί με τα μέχρι στιγμής δεδομένα να φαίνεται ακατόρθωτη, όμως ο κύριος Ρόκα θα κάνει τα πάντα ώστε να πετύχει το στόχο του.

Αφήστε μια απάντηση