Τα βρίσκει με Πούγγουρα ο Παναθηναϊκός

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν την ευχάριστη έκπληξη τη σεζόν που διανύουμε στον Παναθηναϊκό είναι αναμφίβολα ο Αχιλλέας Πούγγουρας. Ο Πούγγουρας στη χρονιά που μας πέρασε είχε κυρίως αναπληρωματικό ρόλο, όμως αυτή τη σεζόν θεωρείται βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ενδεκάδας.

Ο 25χρονος στόπερ με τη δουλειά του και την αγωνιστική του προσήλωση έχει κερδίσει την εκτίμηση και το σεβασμό από τον προπονητή του, Γιώργο Δώνη, και για το λόγο αυτό έχει πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι του.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός μαζί με τον Μπαρτ Σένκεφελντ έχουν συνθέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο στο χώρο της άμυνας και εμπνέουν εμπιστοσύνη τόσο στους συμπαίκτες τους όσο και στον τεχνικό τους.

Το συμβόλαιο του Πούγγουρα μπορεί να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο στη διοίκηση έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνολική του παρουσία και σκοπεύουν να τον ανταμείψουν και να του προτείνουν νέα συνεργασία.

Το “Τριφύλλι” έχει ξεκινήσει ήδη επαφές από το Φεβρουάριο με την πλευρά του Έλληνα στόπερ και από ότι όλα δείχνουν βρίσκεται μία ανάσα από την ολοκλήρωση της ανανέωσής του.

Πριν λίγους μήνες, οι δύο πλευρές δεν είχαν δώσει τα χέρια εξαιτίας της διαφοράς που υπήρξε στο οικονομικό σκέλος. Όμως τα πράγματα το τελευταίο διάστημα έχουν πάρει διαφορετική τροπή και έχουν αλλάξει ριζικά.

Πλέον σύμφωνα με δημοσιεύματα, η διαφορά στο οικονομικό κομμάτι έχει καλυφθεί και δεν υφίσταται και το μόνο που απομένει για να παραμείνει ο ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός κάτοικος Παιανίας είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.

Οι “Πράσινοι” τα έχουν βρει σε όλα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και για να πετύχουν το στόχο τους, του πρόσφεραν νέο συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και παράλληλα του έδωσαν σημαντική αύξηση όσον αφορά τις ετήσιες απολαβές του.

Το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί η συνέχεια της συνεργασίας τους είναι να διευθετηθούν ορισμένα ζητήματα ώστε να πέσουν οι τελικές υπογραφές και η ΠΑΕ να είναι σε θέση να γνωστοποίησει την ανανέωση του συμβολαίου του.

Αυτό εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γίνει προς τα τέλη του μήνα και ο Πούγγουρας μόνο με θαύμα δε θα εξακολουθήσει να φοράει την πράσινη φανέλα.

Αφήστε μια απάντηση