Έξαλλοι με τον Κοντονή στον Παναθηναϊκό

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού και του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, συνεχίζεται και στον “χορό” μπήκε πλέον και ο Πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Αλαφούζος.

Σύμφωνα με τον Υφυπουργό, ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος του ζήτησε να προχωρήσει το κλείσιμο της “Θύρας 13” στο γήπεδο της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας”, αλλά αυτό διαψεύστηκε άμεσα από τον Πρόεδρο της ομάδας.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού υπήρξε και σκληρή ανακοίνωση, με την οποία τόνιζαν πως ο κύριος Κοντονής βρίσκεται σε… σύγχυση και μάλλον μπέρδεψε τον Γιάννη Αλαφούζο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Οι οργανωμένοι ετοιμάζουν συλλαλητήρια διαμαρτυρίας και η κατάσταση δείχνει να παίρνει άλλες διαστάσεις, αφού οι οπαδοί της ομάδας στοιχηματίζουμε πως θα αντιδράσουν στο κλείσιμο των θυρών 13 και 14 του γηπέδου.

Αγωνιστικά νέα

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός παίζει αυτή την αγωνιστική στη Λειβαδιά με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Ο Αντρέα Στραματσόνι συνεχίζει να προετοιμάζει τους παίκτες του, έχοντας ως μοναδικούς απόντες τον τραυματία Σάντσεθ και τον ανέτοιμο Μαμούτε.

Το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016, στις 15:00, και θα διεξαχθεί κανονικά, αν ο καιρός το επιστρέψει.

Μεταγραφικές ειδήσεις

Το όνομα του Γκόρντον Σίλντεφελντ είναι το τελευταίο που προστέθηκε στη μεταγραφική λίστα των “πρασίνων” για την αμυντική γραμμή. Ο Κροάτης αμυντικός είχε καλή παρουσία στον Παναθηναϊκό και πλέον ανήκει στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής.

Δημοσίευμα, όμως, υπήρξε και για τον Βραζιλιάνο αμυντικό Ροντρίγκο Μολέδο, ο οποίος σύμφωνα με Μέσο της πατρίδας του, έχει ήδη συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό. Προς το παρόν βέβαια, δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη δήλωση από το “τριφύλλι” για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Από την άλλη, παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Λούκας Εβανζελίστα, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την ομάδα και θα αγωνιστεί δανεικός στο “Τριφύλλι” από την Ουντινέζε.

Στις 27/1 και στις 10/2 τα παιχνίδια Κυπέλλου

Γνωστές έγιναν οι ημερομηνίες κατά τις οποίες θα διεξαχθούν τα παιχνίδια Κυπέλλου μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ατρόμητου. Σύμφωνα με αυτές, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί την ομάδα του Περιστερίου την Τετάρτη, 27/1/2016, στις 17:15, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 10/2/2016 στις 19:30.

Αφήστε μια απάντηση