Στο κάδρο η καλοκαιρινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού

Το πέρασμα του κοροναϊού έχει αντίκτυπο και στις σχέσεις των ανθρώπων κάθε ομάδας. Κάθε συνάντηση έχει απαγορευτεί ρητά και όλα τα θέματα που αφορούν την καλοκαιρινή προετοιμασία στοίχημα πως έχουν παγώσει για τα καλά.

Πριν λίγες ημέρες, για πρώτη φορά μετά από περίπου ένα μήνα έπειτα από την εμφάνιση της θανατηφόρας ασθένειας, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού συναντήθηκαν και συνομίλησαν για θέματα που αφορούν το χτίσιμο της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Βέβαια όπως είναι λογικό, τα είπαν μέσω Διαδικτύου και πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη. Το κύριο θέμα αφορούσε την καλοκαιρινή προετοιμασία του συλλόγου.

Οι υπάλληλοι των “Πράσινων” δεν πήραν μία τελική απόφαση για την ώρα, ωστόσο το σενάριο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι να μην προλάβει καμία ομάδα να μετέχει σε καλοκαιρινή προετοιμασία με την έννοια που τη γνώριζαν μέχρι και το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι κανείς δε γνωρίζει με ασφάλεια εάν θα ολοκληρωθεί το τρέχον πρωτάθλημα της Super League ή εάν θα διακοπεί οριστικά. Σε περίπτωση που συμβεί το πρώτο, τότε η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει στα μέσα Ιουνίου και θα τελειώσει προς τα τέλη Ιουλίου.

Σε αυτό το ενδεχόμενο, η επόμενη σεζόν θα ξεκινήσει μετά από περίπου είκοσι ημέρες. Αν προκύψει στον Παναθηναϊκό χρονικό διάστημα, το οποίο θα είναι σε θέση να επιτρέψει κανονικά τη διεξαγωγή της προετοιμασίας, τότε ο σύλλογος κατά πάσα πιθανότητα θα την πραγματοποιήσει εντός Ελλάδας και συγκεκριμένα στο Κορωπί. Οι προπονήσεις θα διεξάγονται είτε τις πρώτες ώρες της ημέρας είτε το βράδυ.

Όμως η διεξαγωγή στις εγκαταστάσεις του Κορωπί μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται, καθώς η διοίκηση μπορεί να επιλέξει άλλο μέρος. Αυτό όμως θα είναι εντός της χώρας, αφού η μεταβίβαση στο εξωτερικό με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής δε συγκεντρώνει πιθανότητες.

Από εκεί και πέρα, το κλίμα στη τηλεδιάσκεψη ήταν οικογενειακό και χαλαρό και όσοι πήραν μέρος συνομίλησαν σε καθαρά ανθρώπινο επίπεδο και παράλληλα αντάλλαξαν ευχές για τις γιορτινές ημέρες.

Το ραντεβού ανανεώθηκε όταν άπαντες θα επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους και ο κοροναϊός θα αποτελέσει παρελθόν. Στη συζήτηση μετείχαν εργαζόμενοι της εταιρίας στα γραφεία, οι υπεύθυνοι των εισιτηρίων και η green team.

Αφήστε μια απάντηση