Παναθηναϊκός: Γερμανία καλεί Χατζηγιοβάνη

Στον Παναθηναϊκό εμφανίζονται διατεθειμένοι να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για την πώληση βασικών παικτών προκειμένου να εισέλθουν χρήματα στα ταμεία της ομάδας. Σε περίπτωση που κάποιος βασικός πουληθεί, τότε αυτόματα το μεταγραφικό μπάτζετ ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου θα αυξηθεί και η ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να κινηθεί για την εύρεση ποιοτικών παικτών.

Ένας από τους υπάρχον παίκτες του “Τριφυλλιού” που σε ενδεχόμενη πώλησή του μπορεί να φέρει χρήματα στο σύλλογο είναι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Ο Χατζηγιοβάνης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από το εξωτερικό και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ πρόταση για την παραχώρησή του.

Μία από τις ομάδες που εξετάζουν τον νεαρό ακραίο επιθετικό είναι η Στουτγκάρδη. Η γερμανική ομάδα τον έχει βάλει για τα καλά στο στόχαστρό της και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κάνει επίσημη κρούση.

Η γερμανική ομάδα έχει βγει στην αγορά για την εύρεση ακραίου επιθετικού και πρωταρχικός της στόχος είναι ο Αντονί Μουσάμπα. Ωστόσο η περίπτωσή του παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες, μιας και έχουν ενδιαφερθεί για τον συγκεκριμένο παίκτη τόσο η Βαλένθια όσο και η Ντόρτμουντ. Έτσι οι ελπίδες της Στουτγκάρδης έχουν μειωθεί αισθητά.

Δεύτερος στη μεταγραφική της λίστα δεν είναι άλλος από τον 22χρονο εξτρέμ. Εφόσον η μεταγραφή του Μουσάμπα δεν ολοκληρωθεί, που είναι το πιθανότερο σενάριο, τότε ο γερμανικός σύλλογος θα κινηθεί για τον ταλαντούχο Έλληνα.

Τα σενάρια γύρο από τον Χατζηγιοβάνη είναι αρκετά, όμως μέχρι στιγμής η διοίκηση των “Πράσινων” δεν έχει ακόμη κάτι χειροπιαστό στα χέρια της. Η Στουτγκάρδη έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον 22χρονο και στο παρελθόν όμως ούτε εκείνη την περίοδο δεν είχε κάνει επίσημη κρούση.

Ο εξτρέμ από τη Μυτιλήνη εδώ και καιρό βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων από τη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ολλανδία, όμως δεν έχει φτάσει επίσημη πρόταση. Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής δε βιάζεται να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του, αφού περιμένει να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο και ο Παναθηναϊκός του προσφέρει αυτή την ευκαιρία.

Πάντως σε περίπτωση που φτάσει πρόταση, το “Τριφύλλι” δε θα σταθεί εμπόδιο. Μάλιστα στο νέο συμβόλαιο που έχει υπογράψει, έχει μπει ρήτρα αγοράς που ανέρχεται περίπου στα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση