Σενάρια για Γιάννου στον Παναθηναϊκό

Μπορεί η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο να θέλει περισσότερο από ένα μήνα προκειμένου να ανοίξει τις πύλες της ωστόσο τα μεταγραφικά σενάρια γύρο από τον Παναθηναϊκό δίνουν και παίρνουν.

Το “Τριφύλλι” σίγουρα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός φορ. Σίγουρος για την επόμενη σεζόν θεωρείται ο Καρλίτος, ο οποίος θα πάρει θέση στη βασική ενδεκάδα, όμως το μέλλον του Φεντερίκο Μακέντα παραμένει στον αέρα, καθώς ο Ιταλός θέλει να δοκιμάσει τη τύχη του σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Σε περίπτωση που ο Μακέντα αποτελέσει παρελθόν και αντικρίσει την πόρτα της εξόδου, τότε θεωρείται σχεδόν σίγουρο, ότι με τα λεφτά που θα εισέλθουν στα ταμεία της ΠΑΕ από την πώλησή του θα διατεθούν για την εύρεση του αντικαταστάτη του.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Τσάβι Ρόκα, εξετάζει διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το όνομα του Απόστολου Γιάννου.

Ο Γιάννου και στο παρελθόν έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας ουκ ολίγες φορές, ωστόσο μέχρι στιγμής οι συζητήσεις δεν έχουν καταλήξει σε γάμο. Όμως αυτή τη στιγμή τα πράγματα έχουν αλλάξει ριζικά κυρίως μετά την πρόσληψη του κυρίου Ρόκα.

Ο Ισπανός εδώ και δύο περίπου εβδομάδες έχει συνομιλήσει με την πλευρά του Γιάννου και του γνωστοποίησε και επίσημα το ενδιαφέρον του “Τριφυλλιού” για να τον κάνει δικό του.

Το θετικό στην υπόθεση του Γιάννου αποτελεί το γεγονός ότι ο 30χρονος επιθετικός αναζητάει φόρμουλα προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ Λάρνακας, όπου και ανήκει, και ήδη ψάχνει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη αφού θέλει διακαώς να αποχωρήσει από την Κύπρο.

Ο κύριος Ρόκα επίσης του επισήμανε ότι είναι στις πρωταρχικές του σκέψεις το ενδεχόμενο να τον αποκτήσουν όμως του υπογράμμισε πως εφόσον προκύψει πρόταση από άλλη ομάδα τότε θα πρέπει να έχει κατά νου ότι δε θα λάβει εγγυητικές ότι οι “Πράσινοι” τελικά κινηθούν για τη μεταγραφή του.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλά μπορεί να αλλάξουν με τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας εξαιτίας του κοροναϊού. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι δύο άντρες έχουν άριστες σχέσεις, μιας και ο κύριος Ρόκα μεσολάβησε προκειμένου ο 30χρονος στράικερ να πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Εξελίξεις στην υπόθεσή του αναμένεται να υπάρξουν προς τα τέλη του μήνα.

Αφήστε μια απάντηση