Κρατά τον αρχηγό του ο Παναθηναϊκός

Αρκετοί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό και ο σύλλογος αναμένεται να φτάσουν προτάσεις κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο για την παραχώρησή τους.

Ένας από τους παίκτες που έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Ευρώπης είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο αρχηγός του “Τριφυλλιού” με τις εμφανίσεις του στην τρέχουσα σεζόν τόσο με την πράσινη φανέλα όσο και με την Εθνική Ελλάδος έχει εκτοξεύσει την αξία του στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου και πλέον βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα αρκετών συλλόγων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ομάδα από τη Ρωσία τον βολιδοσκοπεί και τον έχει βάλει στο στόχαστρό της. Ωστόσο απόφαση των “Πράσινων” είναι να μην πωληθεί ο 27χρονος αμυντικός μέσος και να συνεχίζει να φοράει το περιβραχιόνιο και την επόμενη χρονιά.

Ακόμη, ο Κουρμπέλης από την πλευρά του δεν εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να μεταναστεύσει στη Ρωσία μιας και δεν τον δελεάζει η προοπτική να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Ο διεθνής άσος το Δεκέμβριο που μας πέρασε έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, το οποίο έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Για να αποχωρήσει θα πρέπει να φτάσει μία αρκετά υψηλή πρόταση από πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα προκειμένου να καλύψει οικονομικά την ομάδα και επίσης τις φιλοδοξίες του ποδοσφαιριστή.

Έτσι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ο Κουρμπέλης θα μείνει κάτοικος Παιανίας και την επόμενη σεζόν. Αυτό μπορεί να αλλάξει μόνο σε περίπτωση που ομάδα από τα προηγμένα πρωταθλήματα κινηθεί δυναμικά για την απόκτησή του.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός διέψευσε κάθε σενάριο που τον συνδέει με τη μεταγραφή του Απόστολου Γιάννου.

Ο Γιάννου ακούστηκε για το “Τριφύλλι” ως πιθανός αντικαταστάτης του Φεντερίκο Μακέντα σε περίπτωση που ο τελευταίος αποχωρήσει. Όμως μέχρι στιγμής, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Τσάβι Ρόκα, δεν έχει κάνει κάποια επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος σε λίγες ημέρες θα μείνει και τυπικά ελεύθερος.

Ο 30χρονος φορ βρίσκεται στην αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης και είναι ανοιχτός σε προτάσεις, αλλά δύσκολα οι “Πράσινοι” θα ασχοληθούν με την περίπτωσή του.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δε διαθέτει το εύκολο γκολ και παράλληλα ο προπονητής του συλλόγου, Γιώργος Δώνης, δεν είναι θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του.

Αφήστε μια απάντηση