Παναθηναϊκός: Στο ραντάρ ο Μορλάνες

Μπορεί όλα τα μεταγραφικά σενάρια να έχουν παγώσει το τελευταίο διάστημα, ωστόσο στον Παναθηναϊκό εξακολουθούν να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση του ρόστερ.

Πριν λίγες ημέρες, στο προσκήνιο του “Τριφυλλιού” επανήλθε ένα όνομα που είχε ακουστεί έντονα κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Αυτό του Μανού Μορλάνες.

Το χειμώνα οι “Πράσινοι” είχαν φτάσει μία ανάσα από το δανεισμό του, καθώς ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Τσάβι Ρόκα, είχε έρθει σε οριστική συμφωνία με τη Βιγιαρεάλ, όπου ανήκει ο ποδοσφαιριστής, αλλά και με την πλευρά του 21χρονου μέσου.

Ωστόσο τότε η απόκτησή του είχε χαλάσει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, καθώς ο προπονητής της Βιγιαρεάλ αποφάσισε πως τον χρειάζεται στο σύλλογο. Πλέον όμως τα πράγματα φαίνεται πως έχουν αλλάξει.

Μέσα στο 2020, ο Μορλάνες δεν έχει πάρει μέρος σε καμία αναμέτρηση της Βιγιαρεάλ και ο προπονητής του κάνει δεύτερες σκέψεις σχετικά με πιθανό δανεισμό του.

Παράλληλα ο νεαρός μέσος έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετά μικροπροβλήματα τραυματισμού και στον ισπανικό σύλλογο θεωρούν ότι το ιδανικό είναι να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο κύριος Ρόκα σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει κάνει νέο γύρο επαφών και έχει ενημερώσει τη Βιγιαρεάλ για το ενδιαφέρον του “Τριφυλλιού”. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής είναι διατεθειμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες απόκτησής του και ποντάρει αρκετά στην επιθυμία του παίκτη που είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής και να έχει ενεργό ρόλο στο μέλλον.

Όμως το κόστος για να αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής είναι ιδιαίτερα υψηλό. Ο Μορλάνες έχει συμβόλαιο με τη Βιγιαρεάλ για ακόμη τρία χρόνια και οι ετήσιες απολαβές του αγγίζουν περίπου τις 600.000 ευρώ.

Το ποσό αυτό είναι απλησίαστο για τα οικονομικά δεδομένα της ελληνικής ομάδας και μόνο εφόσον αλλάξει κάτι θα κάνει κίνηση για να τον κάνει δικό της.

Πέραν του Μορλάνες, στον Παναθηναϊκό έχει προταθεί και ο Χοσέ Κάνιας. Όμως ο Κάνιας έχει διαφορετικά στοιχεία από ότι αναζητάει ο προπονητής των “Πρασίνων”, Γιώργος Δώνης, και η περίπτωσή του δε συγκεντρώνει καμία πιθανότητα. Συν τοις άλλοις, ο Κάνιας έχει συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα για ακόμη ένα χρόνο και παράλληλα διανύει το 33ο έτος της ηλικίας του.

Αφήστε μια απάντηση